Від проблем з маршрутками – до перекриття дороги на Калинівський ринок…

1
662
Загрузка...

Через проблеми з роботою громадського транспорту (маршруток) мешканці Калічанки збираються перекрити дорогу на «Калинівський ринок».

Про це, після зустрічі з ініціативною групою мешканців мікрорайону Калічанка повідомив депутат міської ради (від того округу) Володимир Бешлей:

«Зустрівся з ініціативною групою мешканців мікрорайону #Калічанка. Люди обурені транспортним експериментом, який проводять чиновники. Мерія без громадського обговорення, без рішення виконкому вдвічі скоротила маршрут автобусів №10,10А.

Це призвело до того, що жителі району з пересадками змушені в два рази більше платити за проїзд, щоб доїхати до «Рязані». Через відсутність узгодженого графіку, багато людей не може вчасно потрапити на роботу та додому. У вечірній час автобуси в район практично не їздять.

Громада вимагає від міської влади забезпечити нормальний рух громадського транспорту в мікрорайоні «Калічанка», зокрема:

1) Відновити рух маршруток № 10, 10А до “Рязані”;
2) Забезпечити згідно графіків 4 автобуса на маршруті №10;
3) Повернути рейс автобуса №10А з “Садків” на 11:30 год;
4) Укласти прямі договори із власниками автобусів, які обслуговують маршрут №10.

 Якщо в мерії до четверга не почують вимоги людей, тоді громада Калічанки змушена буде провести акцію протесту шляхом перекриття дороги на Калинівський ринок!»

fakty.cv.ua

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ