Як пристрасті навколо грат зірвали сесію міської ради (відео)

0
312
Загрузка...

Боротьба між представниками «проблемної» багатоповерхівки на вул. 28 Червня, 42 та незаконного будівництва (реконструкції) на вул. 28 Червня, 44 знову в центрі уваги… З негативним підтекстом…

Власником багатоповерхівки називають депутата міської ради Анатолія Чесанова, а незаконне будівництво (реконструкція) пов’язують з ім’ям чернівецького керівника фракції «Народний фронт» у Верховній Раді Максимом Бурбаком.

Ці «провокації» і «розбірки» фактично зірвали друге пленарне засідання 33 сесії Чернівецької міської ради 3.08.17. Тобто після того, як представники незаконного будівництва взялись встановлювати грати на вікна сусіднього будинку, Анатолій Чесанов з колегами-депутатами пішли захищати об’єкт від незрозумілих дій з боку «сусідів», що унеможливило продовження засідання (бо вже не було кворуму).

Цікаво подивитися сюжети від провладного та опозиційного телеканалів, які, звісно, під різними кутами погляду подали ці події. А якісь телеканали і «не помітили» цих «пристрастів», можливо, не бажаючи робити одним та другим «безкоштовну рекламу» (бо ж, як любить жартома повторювати екс-директор телеканалу ТВА Василь Заброодський, «все, що не некролог, – реклама»).

Утім, до цих «пристратів наколо грат» депутати таки встигли ухвалити деякі рішення. У т.ч. на користь інвесторів проблемного комплексу «Проспект». Розглянули і дивне відключення «Обленерго» цілого 100-квартирного будинку (при тому, що ~85% мешканців боргів не мали) та інші питання.

***

***

***

***

***

***

***

***

***

Цікаво, чи представник проблемного будівництва на вул. 28 Червня, 44 не фігурант цих трагічних подій…:

В авто капітана «Чернівецьких пінгвінів» врізалися на швидкості 150 км/год

***

Постраждалого в аварії капітана «Чернівецьких пінгвінів» намагаються «зробити п’яним»

***

Генерал запевнив, що міліція розслідує «хокейну аварію» неупереджено

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ