Стадіон “Буковина” прийняв фестиваль на честь 500-річчя Реформації

1
150
Загрузка...

Про цей захід, який зібрав на стадіоні значно більше людей, ніж останнім часом приходять на матчі футбольної “Буковини”, повідомив голова обласної ради Іван Мунтян:

“Привітав організаторів та учасників фестивалю християнської пісні «Час пробудитись», що відбувся сьогодні у Чернівцях в рамках відзначення в Україні 500-річчя Реформації, ініційоване Президентом. Звертаючись до присутніх, наголосив, що сьогоднішня зустріч невипадкова, адже в Україні три роки тому дійсно настав час для пробудження, оновлення та розвитку. Три роки тому важко було уявити, що настане той час, коли збудуться молитви наших дідів-прадідів і ми зможемо вільно збиратися, щоб славити Ім’я Бога. Але відбулися великі зміни і вже цього року на Українському національному молитовному сніданку політики, посадовці, дипломати та керівники нашої держави разом цитували Слово Боже, просячи у Нього милості та миру для України.
З іншого боку, нині Україна переживає досить непростий час. На Сході триває війна, яка вплинула на життя мільйонів людей, яка забрала життя тисяч людей, а сотні тисяч українців поставила на межу виживання. Втім ані наші захисники, ані постраждалі від російської агресії громадяни на щастя не опинилися з бідою на одинці: їх підтримали та продовжують підтримувати і не лише словом, а й ділом наші брати і сестри.
За це сердечно подякував представникам усіх християнських конфесій – українських та закордонних; подякував за те, що не полишають Україну у скрутну хвилину і допомагають нам віднайти мир.
Відтак, разом з усіма прославив у спільній молитві Господа нашого Ісуса Христа. Просив у Всевишнього, щоб Він зупинив людей на хибних і злих шляхах та направив їх на шляхи праведні, вселив у людські серця мир, добро та любов і таким чином відновив мир на Сході нашої держави”.

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ