15 липня у «Місті професій» у Чернівцях діти зможуть заробити на солодке і подарунки

0
93
Загрузка...

Імпровізоване «Містечко професій» діятиме у суботу, 15.07.17, у чернівецькому парку культури і відпочинку ім. Т. Шевченка з 12:00 до 15:00.

«Місто Професій» – це національний проект, метою якого є дати можливість дітям спробувати себе у різних професіях. З ініціативою проведення цього профорієнтаційного інтерактивного дитячого заходу виступив Міжнародний діловий журнал Community Business Magazine в особі керівника (Tatiana Liulka).

У парковій зоні розгортається імпровізоване “Містечко Професій”. При вході кожна дитина отримує паспорт, карту представлених професій та має можливість «влаштуватись на роботу». Після короткого майстер класу від фахівців своїх галузей, таких як – рятувальник, пожежник, кінолог, вибухотехнік, інспектор ДАЇ, лікар, соціальний працівник, криміналіст, будівельник, перукар, агроном, ветлікар, діджей, автослюсар, продавець, банкір, кухар, актор, модель, кравчиня тощо, діти приступають до “роботи”.
Сумлінні «працівники» отримують заробітню плату, яку мають можливість витратити в крамниці солодощів та подарунків, розташовану на території “Міста Професій”

Отож, ЧЕКАЄМО НА ВАС у м. Чернівці 15 ЛИПНЯ 2017 р. з 12.00 до 15.00 у парку Т.Г. Шевченка.

ВХІД ДОРОСЛИМ ТІЛЬКИ У СУПРОВОДІ ДІТЕЙ!!! )))

ТЕЛЕФОН керіника орг.комітету проекту Марина Чаплыгина – 050 086 71 70.

Питання по роботі з партнерами: Татьяна Супрун (050 967 21 33).

Прес-секретар проекту: Vasyl Korytskyi (093 586 78 00).

***

6 червня у Чернівцях молодь може отримати роботу «під патронатом» Марини Порошенко

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ