Каспрук: Давайте йдемо на перевибори, всі, я готовий (відео)

0
269
Загрузка...

Чернівецький міський голова Олексій Каспрук заявив, що готовий до перевиборів і ради, і мера, тобто до повного «перезавантаження» міської ради, як кажуть. Правда, не впевнений, чи буде він в такому разі балотуватися на посаду міського голови.

 

Про це Олексій Каспрук заговорив під час брифінгу 13.04.17, присвяченому в основному проблемам міських комунальних підприємств, які знову потребують фінансової підтримки від міського бюджету:

«Я заявляю: якщо шановні колеги-депутати вважають, що в місті все так погано (а я говорив на сесії і повторюю, що це наша спільна відповідальність, не може міський голова відповідати за неосвоєння коштів, якщо кошти не дають освоювати депутати), давайте йдемо на перевибори, всі, я готовий. Я не знаю, чи я піду на них, мається на увазі, чи буду брати участь. Але я готовий. Щоби громада дала оцінку тому, що відбуваєтсья в місті. Тому що ті речі, які відбуваються, я чітко бачу намагання довести ситуацію до абсурду, в глухий кут, щоби все в місті зупинилось, щоби можна було сказати: а ми же говорили, що мер дуже-дуже поганий, що керівники комунальних підприємств неефективні… Я тільки що пояснив, що вони не чарівники, там не буде чарівників… І я чітко розумію, що у випадку заміни одного чи іншого керівника, завтра на сесії буде прийнято за 5 хвилин рішення про надання фінансової допомоги підприємству. І ще в рази більше, ніж просимо ми сьогодні…»

Олексій Павлович звинуватив депутатів у тому, що вони напередодні проголосували за тижневу перерву, замість того, щоби продовжити засідання і ухвалити рішення про надання фінансової допомоги комунальним підпроиємствам.

У свою чергу, депутати закидають меру, що він поспішно залишив сесійну залу, бо депутати були готові продовжити роботу, але мер швидко оголосив ту перерву, вийшов і не повернувся…

https://youtu.be/T9Co5zWxRVg

***

***

***

Цього ж дня близько півночі Олексій Каспрук на своїй сторінці у Facebook написав про чергові проблеми на водогоні…

***

 

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ