У Чернівцях хочуть створити Молодіжний центр

0
121
Загрузка...

Питання створення у Чернівцях Молодіжного центру вивчає робоча група, створена розпорядженням міського голови Олексія Каспрука.

Її очолив заступник міського голови Олександр Паскар. Молодіжний центр створюється згідно з Концепцією Державної цільової соціальної програми «Молодь України» на 2016-2020 роки, враховуючи заяви представників міського студентського міського парламенту.

Метою Концепції є створення сприятливих умов для розвитку і самореалізації української молоді, формування її громадянської позиції та національно-патріотичної свідомості.

Реалізація пріоритетів програми включає посилення роботи з розвитку міжнародного молодіжного співробітництва, сприяння інтеграції молоді у світову та європейську молодіжну спільноту, – повідомляє прес-служба міської ради (chernivtsy.eu).

Ініціатори створення Молодіжного центру претендували на приміщення по вул. Сковороди, яке депутати міської ради вирішили віддати обласному відділенню НОК України для облаштування «Олімпійського музею», офісу відділення тощо. Це також було ініційовано через петицію.

fakty.cv.ua

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ