Тимошенко – Бурбаку: Коли за списком «Батьківщини» стали нардепом, все влаштовувало? (відео)

2
987
Загрузка...

«Пішов в атаку і потрапив у полон» – так жартома можна сказати про випад чернівецького керівника фракції «Народного фронту» у Верховній Раді Максима Бурбака проти Юлії Тимошенко в ефірі телеканалу ICTV 6.02.17.

 

Максим Юрійович спробував згадати в негативному контексті Юлії Володимирівні про Лазаренка, газовий контракт 2009 р. і т.п. Але отримав болючішу «обратку» від Юлії Тимошенко: «Обурення «Народного фронту» просто «уміляє». Яценюк і вся ця компанія, яка сьогодні кровними узами просто пов’язана з Опозиційним блоком… Ви ж бачити тільки картинку на телебаченні. А я знаю, хто з ким конкретно пов’язаний і хто фінансує. Ви знаєте, що я знаю., хто кого фінансує, так? Ви знаєте, що я знаю, хто фінансував Яценюка? Не змушуйте мене зараз сказати те, що ми з вами підемо в суд… Можна я тепер по пунктах відповім. От дивіться, так, ця людина, по списку моєї партії, «Батьківщина», пройшла до Верховної Ради. Скажіть будь ласка, ви тоді не знали про Лазаренка? Коли ви йшли в список партії «Батьківщина». Ви коли йшли до Верховної Ради в списку «Батьківщини», ви знали про Лазаренка? Так чи ні? Конкретно ви знали про контракт газовий 2009  р., коли йшли по списку «Батьківщини»? (Бурбак: «Знали»). Так тоді вам це не було погано…

Знаєте в чому цинічність ситуації. Тому що ця людина добре знає, що вся пропаганда, яка проти мене йде останні 10 років саме тому, що клани, яким ви стали фактично опорою, вони проти мене борються останні 10 років так, як можуть. Так ось я хочу вам повідомити, що є вирок по справі Лазаренка. Вирок по справі Лазаренка прямо… Тоді була влада Кучми, тоді вони хотіли прив’язати мене до Лазаренка, ви пам’ятаєте, але.. Американському суди ми віримо? Ми віримо американському судді Дженкінсу, який прямо у вироку написав, що він забороняє уряду будь-які претензії мати до Юлії Тимошенко і до компаній, які з нею пов’язані, що жодного випадку зв’язку не виявлено. Це вирок, який публічно можете прочитати на нашому сайті, і він є також в базі даних суду США. Знаєте чому вони підняли це питання? Тому що у них нічого на мене не було, щоби мене знищити. А тепер угода 2009 року. Дорогі друзі, сьогодні визначено всіма судами, у т.ч. Європейським судом з прав людини, що не було ціни 450 доларів. А була ціна 232 долара, яка встановлена експертизою, в т.ч. Генеральною прокуратурою. У них не було нічого. Ви розумієте, що Янукович і Азаров за те, щоби знайти хоч копійку корупції в моїй діяльності прем’єр-міністра, вони віддали би все, що у них є. Коли вони мене тримали у в’язниці, вони підняли кожен папір, який був мною підписаний, і кожну копійку, яка перерахована з бюджету. Ви вірите, що вони знайшли цю корупцію, якщо вона була? Вони нічого не знайшли. І Янукович погано закінчив свою президентську каденцію, тому що він ніколи, ніколи не був обраний Президентом України, його просто туди поставили. І тепер контракт 2009 р. була єдина зачіпка, яку вони фальшували як могли, кажучи вам, що 450 доларів ціна на газ. 232. Подивіться свої платівки. На жодну копійку не була піднята вам ціна на газ. І на жодну копійку у 2009 р. вам не була піднята ціна на тепло. Тому що ми змогли добитися нормальної ціни на газ тоді в контрактах 2009 р. І тому що ми змогли український газ, як завжди, віддати вам. Все. а те, що зараз вони говорять – у них просто нічого проти мене немає, і вони вигадують все, що можуть вигадати…»

fakty.cv.ua

Всю перепалку Бурбак – Тимошенко і всю програму «Свобода слова» від 6.02.17 модна подивитися тут:

***

«Головний фронтовик» Бурбак розповів, як заробив перший мільйон (відео)

***

Бурбак спіймав Тимошенко на брехні і… отримав «обратку» (відео)

***

Бурбак: «Батьківщина» об’єдналася в проросійську «об’єднану опозицію» з «Опоблоком»

***

Бурбак «шукає» Гешка, але «підставляє» Каспрука

***

Бурбак оббрехав зіркового бігуна Гешка задля політичних дивідендів…

***

Бурбак назвав депутатів міськради худобою… Йому відповіли

***

Бурбак і Ко «добивають» чернівецьку «Самопоміч»?.. (відео)

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ