Маніпуляції навколо тунелю, блокування кандидатури секретаря міськради (відео)

1
163
Загрузка...

Секретаря міської ради немає відверто саме тому, що Максим Бурбак робить все, щоб цього не було, – зазначив у прямому ефірі на телеканалі «Чернівці» керівник фракції «Рідне місто» у Чернівецькій міській раді Василь Продан.

 

Тобто за це мають підписатися 22 депутатів, для того щоби воно розглядалось на сесії. Кандидатура, яку пропонує міській голова, не була підтримана, а кандидатуру іншу блокує Максим Бурбак. Тобто він звертається до керівників фракцій у Верховній Раді і просить, домовляється, на щось міняється, щоби в жодному разі тут не була підтримана інша кандидатура, наприклад, від «Рідного міста», – продовжив Василь Продан.

Ведуча програми «Пряма відповідь» Лариса Сергєєва нагадала, що Максим Бурбак у цій студії сказав, що це «Рідне місто» не пропонує кандидатуру на секретаря. І запитала, чи є кандидатура. Василь Продан відповів, що «Рідне місто» пропонує його кандидатуру на секретаря. І підтвердив, що ця кандидатура категорично блокується.

Спілкувались і про резонансний єврокредит на придбання нових тролейбусів, і про дивно перейменований парк «Жовтневий», і на інші «гарячі теми».

fakty.cv.ua

Дивіться всю програму тут:

***

І тунель «від Бурбака» Гравітон – Проспект за 2 мільярди (відео)

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ