На дебатах у Сторожинці кандидатів змусили розказати… про свої недоліки (відео)

0
868
Загрузка...

У неділю, 11.12.16, у Будинку національних культур Сторожинецька комісія провела зустріч перших номерів та кандидатів на посаду Сторожинецького міського голови об’єднаної територіальної громади з виборцями.

 

Вибори відбудуться 18 грудня 2016 р.

Комісія розіслав запрошення всім представникам партій і всім кандидатам на посаду голови. Відгукнулися кандидати на посаду міського голови Микола Артемович Деліцой (11.12.1962, «Наш край») і Світлана Іванівна Бажура (02.11.1965, самовисування, сільський голова с. Комарівці, в. о. голови Чернівецького регіонального відділення Всеукраїнської Асоціації сільських та селищних рад) та кандидати в депутати Максим Михайлович Пансик (22.08.1984, об’єднання «Самопоміч», перший номер), Ірина Петрівна Панкратова (06.08.1994, ВО «Свобода», перший номер), Петро Михайлович Брижак (14.11.1964, Аграрна партія, перший кандидат), Дмитро Миколайович Балінов (20.02.1986, «Народний контроль», перший кандидат).

Не взяли участь у дебатах представники БПП «Солідарність», Радикальна партії Олега Ляшка, Народної партії, ВО «Батьківщина», Народного Фронту, і ще троє кандидатів на посаду міського голови: Катерина Георгіївна Гуцуляк (16.10.1961, ВО «Батьківщина»), Микола Миколайович Карлійчук (10.06.1950, БПП «Солідарність») та Володимир Ілліч Сумарюк (03.03.1960, самовисування).

Присутній громадський діяч і бізнесмен з Новоселиччини Олег Мельничук (який на виборах 15 жовтня 161211-storozhynets-debaty-shmorgun-fakty-cv-ua2015 р. був кандидатом у депутати обласної ради від Об’єднання «Самопоміч») зазначив, що ця зустріч кандидатів і виборців, яку організував Михайло Шморгун, видалась дуже цікавою і взаємно корисною. Власне такий формат дебатів є одним з небагатьох реальних механізмів-помічників для виборців у справі якісного визначення кандидатів, яких варто підтримати на виборах.

Виборців було в залі небагато. Деякі політичні сили, кажуть, не лише проігнорували, а навіть зробили все можливе, аби людей зібралось якомога менше – у цей час паралельно напризначали в інших місцях зустрічі з виборцями тощо. Але присутні на дебатах виборці були активними, задавали запитання і навіть «змусили» кандидатів… розказати про свої негативи.

Запитання кандидатам можна було задавати як безпосередньо в залі, так і через інтернет-ресурс storozhynets.info, де кандидати зобов’язались відповісти на всі інші запитання.

fakty.cv.ua

 

***

***

***

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ