«Рідному місту» пропонують відкликати депутата Білика (відео)

0
152
Загрузка...

Керівник фракції «Свобода» у Чернівецькій міській раді Андрій Ілюк запропонував звернутися до «Рідного міста» з пропозицією розпочати процедуру відкликання депутата Ростислава Білика – на підставі того, що він пропустив більше 50% сесій.

 

Питання «недисциплінованості» Ростислава Білика розглядали 4.11.16 на постійній комісії з питань законності, прав і свобод людини, регламенту, депутатської діяльності, етики та запобігання корупції, яку очолює Юлія Сафтенко.

Зрозуміло, що це питання розглядали «політично», а не «дисциплінарно», адже всі чудово знають, чому Ростислав Білик «пропускав» сесії… У попередньому скликанні він майже не пропускав сесійних засідань, був одним з найактивніших депутатів. Але…

Ростислав Білик розказав ще раз те, що й так було відомо – що він змушений був перебувати за кордоном через особистий конфлікт з Максимом Бурбаком (Білик ініціював перегляд рішення міської влади щодо ринку «Добробут», внаслідок якого, за словами п. Ростислава, міський бюджет недоотримав приблизно 400 млн. грн.) і відповідні політичні переслідування, а також через проблеми зі здоров’ям. Його попросили надати документи, які підтверджують проблеми зі здоров’ям… (Також відомо, що в цей період, коли через політичні переслідування Ростислав Білик змушений був виїхати з України, у т.ч. під впливом цих проблем в інший світ відійшла його бабуся…)

Пропозицію звернутися до «Рідного міста» щодо відкликання депутата Білика підтримали двоє з чотирьох членів комісії, тобто вона не пройшла. А довідки про стан здоров’я та лікування депутат має надати комісії наступного тижня.

fakty.cv.ua

***

Нові докази у справі Білика (відео)

Сесія міськради 29.09.16 – з Біликом і без «шкурняків Бурбака» (відео)

 

 

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ