Екс-меру Чернівців дорікають… за перегляд футболу в парламенті

0
227
Загрузка...

Багаторічний у минулому мер Чернівців, а нині депутат Верховної Ради України Микола Федорук під час пленарного засідання у парламенті дивився на планшеті футбол.

За цим заняттям Миколу Трохимовича «застукав» (і зафіксував) фотограф «Українських новин» (ukranews.com), які подали цю новину із заголовком: «Депутат Федорук (НФ) під час голосування у ВР 161103-fedoruk-vr-futbol-fakty“коротає час” за переглядом футболу».

Депутати ВР придумують все нові способи, чим розважити себе в сесійній залі під час пленарного тижня. Так, депутат від фракції “Народний Фронт” під час голосувань був помічений за переглядом футбольного матчу.

За таким заняттям нардепа застав фотокореспондент Українських Новин Богдан Бортаков.

Любителем футболу виявився екс-мер Чернівців, а нині нардеп з фракції “Народний Фронт” Микола Федорук.

По відео на екрані нескладно здогадатися, що увагу депутата привернув повтор матчу Ліги чемпіонів “Легія” – “Реал”(Мадрид), що проходив учора ввечері і який закінчився з сенсаційним для зустрічі команд різного рівня рахунком 3:3.

Що у цьому «кримінального», – не дуже зрозуміло. Тим більше, що дивився екс-мер Чернівців, найїмовірніше, не сам матч, а короткий звіт з голами та небезпечними моментами, який, зазвичай, триває лічені хвилини. І що такого, що Федорук, як нормальний чоловік, полюбляє футбол?:) От якби він за цим заняттям прогавив якесь важливе голосування і т.п. – інша справа була б. А так можемо хіба порадіти, що нардеп цікавиться футболом, спортом, тож сподіваємось, що він точно підтримуватиме законопроекти, спрямовані на підтримку сфери фізкультури і спорту, оздоровлення нації, пропаганду здорового способу життя і т.д.;)

І можемо нагадати Миколі Трохимовичу, що «Буковина» свій наступний домашній матч проведе у суботу, 5.11.16, проти ФК «Суми». Початок – о 14:00. Сподіваємось побачити на трибунах і Федорука, і інших народних обранців, і багато «пересічних» вболівальників;)

fakty.cv.ua

Не краще ж «працювати» в парламенті, як Добкін-молодший:)

***

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ