Фреймут у міськраді екзаменувала мера, а Михайлішина «залишила за старшого»

0
385
Загрузка...

Вітчизняна телезірка Ольга Фреймут цими днями інспектує Чернівці. Завітала і до міської ради, у т.ч. під час сесії. Трохи «дала штангу», запитуючи у міських депутатів про обласну лікарню. Зате й розважила.

 

Найбільше «дісталось» міському голові Олексію Каспруку, якому Ольга Фреймут влаштувала цілі випробування, не зовсім мерські. Ось як про це «прозвітував» на своїй сторінці у Facebook сам Олексій Каспрук:

«Вже був «зіркою» у «Ревізора». А вчора мав нагоду познайомитися з Ольгою Фреймут, яка пізно ввечері після сесії завітала зі своєю командою до кабінету мера. Запропонували пройти кілька тестів. Звітую: старався, але здолав не всі. Сорочку попрасував, страву, яку готувала дружина, розпізнав, розібратися із почерком мого сина школяра Богданчика було важче, ще дали зібрати якусь поличку. Найприємніше завдання – поміняти підгузник у немовля. Дякую манюні Лізоньці, що не вередувала. Справжня чернівчанка, красуня і розумниця! Намагався перед Фреймут і Україною не зганьбитися, зробити так, аби про Чернівці склалося гарне враження! Отож, слідкуємо за анонсами на «1+1»!»

Під цим постом були і позитивні відгуки, і не зовсім…

Наталі Думитрюк: «Тільки відкриті душою та серцем люди мають бути в управі. Молодець наш пан Мер! Я пишаюсь!!»

Angela Karutcenko: «Іспит, пане мере, здали! Тож, не баріться, донечкою обзаведіться, щоб Богданчику була підтримка».

Andriy Maydanskiy: «А чи відомо Олексій Каспрук,що ця ….не знаю як коректно назвати ,була сьогодні в Гімназії №4 ,перебабрала весь навчальний процес ,через неї діти залишилися без обіду,вона і її доблесні охоронці зпровокували тисняву серед дітей ,в котрій постраждав хлопчик першого класу? І чи міг би Олексій Каспрукпрокоментувати цю ситуацію ? Чи можна очікувати на адекватну реакцію управління освіти? Чи організовувати батьків і завтра о 13 самим запитувати у цієї малпи – навіщо вона влаштувала в навчальному закладі ,де навчаються понад тисячу наших дітей ,небезпечну провокацію чи диверсію ,навіть не знаю!??»

Andriy Berbets: «Ця дамочка не буде нам вказувати (чи навіть натякати), за кого голосувати, а за кого ні».

У сесійній залі Ольга Фреймут розвеселила депутатів, коли після спілкування з колишнім секретарем міськради Віталієм Михайлішиним, прощаючись, жартома сказала йому: Віталію, я вас тут залишаю за старшого.

Як повідомляє promin.cv.ua, 29.10.16 о 13 год. у рамках проекту «Новий інспектор Фреймут» на Центральній площі Чернівців Ольга Фреймут оголосить про результати інспекції та розкаже, що для нашого міста гордість, а що – ганьба.

Напередодні телеведуча проінспектувала інфекційне відділення Обласної клінічної лікарні і вручила там відзнаку «Ганьба міста»…

fakty.cv.ua

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО:

161028-kaspruk-freymut-pelynav

***

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ