У Чернівцях вже взялись виправляти ситуацію зі скандальною розміткою

1
455
Загрузка...

На чернівецьких дорогах з мінімум 2 смугами руху в кожному напрямку відновлять переривисті лінії, щоби можна було, як і раніше, повертати на прилеглі вулиці, заїжджати до міжбудинкових проїздів та об’єктів дорожнього сервісу.

 

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив радник Чернівецького міського голови Андрій Олійник:

«На виконання прийнятого рішення по виправленню ситуації з “оновленою” подвійною суцільною розміткою на магістралях міста, які мають дві і більше смуг руху в кожному напрямку, сьогодні разом з міськШЕПом проїхалися містом і визначили місця нанесення розмітки за наведеною схемою,- подвійну суцільну (розмітка 1.3) будемо почергово розривати розміткою 1.11, для забезпечення виїзду та заїзду на прилеглі вулиці для відповідних смуг руху..
Дана розмітка не суперечить ДСТУ та задовільняє вимоги мешканців міста..
Дана схема буде нанесена для забезпечення проїзду до другорядних вулиць, міжбудинкових проїздів та об’єктів дорожнього сервісу..
Якщо не буде дощу, то нанесення розмітки почнеться сьогодні вночі.. Якщо сьогодні дощитиме, то дані роботи будуть виконані як тільки висохне дорога та не буде опадів».

Приємно, що вміють визнати помилки і беруться виправляти ситуацію.

Нагадаємо, мешканці міста обурились після нанесення суцільних ліній, і навіть зареєстрували відповідну петицію проти такого рішення.

fakty.cv.ua

***

Скандальною розміткою у Чернівцях так дістали, що вже «вдарили петицією» (відео)

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ