Спортсмени борються у Чернівцях проти «наркотичної зарази»

0
415
Загрузка...

Активісти на чолі з головою обласної федерації пауерліфтингу Сергієм Качмарським роблять у Чернівцях рейди з метою боротьби проти вживання наркотиків.

 

«Проект «Ні наркотикам!» продовжує свою роботу на вулицях нашого міста! – повідомив на своїй сторінці у Facebook Сергій Качмарський. – До нас неодноразово зверталися мешканці вул. Гайдара, та розповідали, що вечорами в даному районі можна побачити багато молодих людей із ознаками, які вказують на те, що 160816-Kachmarskiy-antynarkotaпідлітки знаходяться під впливом наркотичних речовин! Підтвердженням їх слів були використані шприци, які можна побачити як на дитячих майданчиках, так і в під’їздах! З цього можна зробити висновок, що десь поруч виготовляють та продають наркотики! Ми вибрали час і розповсюдили агітпродукцію з телефоном гарячої лінії та інформацією про наш громадський проект! Телефонуйте!!! Залишайте інформацію!!! А поліція перевірить і прийме відповідні міри!!! Спільними зусиллями ми переможемо це зло!!! Приєднуйся!!!»

Гарна ініціатива. Пригадується, свого часу спортсмени (у т.ч. єдиноборці) ініціювали різні «антихуліганські» рейди, що, напевно, непогано було б відродити теж;)

fakty.cv.ua

Неймовірно: сім’я передала 15 тис. пар взуття інтернатам і малозабезпеченим! (фото)

Тепер моделі і Ко допомогли інвалідам-візочникам (фото)

Моделі благодійно відвідали дитячу лікарню і запрошують на наступну акцію

Моделі, атлети, політики і правоохоронці об’єднались навколо доброї справи (фото)

Відео: Чернівецькі активісти самотужки облаштовують бомбосховища

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ