24.07.16 – нові сумні звістки для Буковини із зони АТО…

0
820
Загрузка...

Знову маємо сумні новини зі сходу нашої країни, де, якщо офіційною мовою, відбувається антитерористична операція (АТО).

 

Черговими сумними звістками поділилися у соціальній мережі.

На своїй сторінці у Facebook мер Чернівців Олексій Каспрук увечері 24.07.16 повідомив, що в зоні АТО загинув Віталій Манолійович Чунтул: «Чернівчанин. Герой. Вічна пам’ять…» Він загинув внаслідок обстрілу…

P.S.: З метою вшанування пам’яті чернівчанина – військовослужбовця Віталія Чунтула, який загинув під час артилерійського обстрілу в зоні АТО під Маріуполем, захищаючи незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, розпорядженням Чернівецького міського голови 27 липня оголошено у Чернівцях Днем жалоби.

Петиція:

Заборона розважальних заходів у розважальних закладах у день похорону загиблого в зоні АТО

***

А ось сумна інформація зі сторінки Алли Мустеца:

ЗАЛИШИЛОСЬ ТІЛЬКИ ПАМ’ЯТАТИ!
Володя Цірик “Оса”, Ти був мужнім воїном, надзвичайно розумним. Ми всі дивувалися Твоєму вмінню командувати цілою ротою в свої молоді роки.
Колись ми писали про те, що не всі світлини можемо показати, що деякі з них чекають свого часу. Ми чекали Перемоги, а Ти робив усе, щоб її приблизити. Не такого часу… Тепер вже деякі можна показати… Можна показати Твоє обличчя. Обличчя справжнього Героя – Воїна, якого дуже боялися вороги. Ми ніколи не згадували в своїх постах-звітах Твого позивного, щоб не здати ворогові місця Твого перебування.
Ти полинув на небо – Україна втратила свого захисника! Ти увійшов в історіюзахищаючи нашу неньку Україну.
Волонтери ВО “Буковина – українському війську” разом з родиною Героя, його побратимами, друзями й знайомими сумують. Сумують всі кому не байдужа доля нашої країни, майбутнє дітей і онуків. Пам’ять про Володимира Цірика, який поклав життя за мирне небо над нашою головою завжди буде жити в наших серцях. Вічна пам’ять і Царство Небесне герою!

Ще один чернівчанин загинув у зоні АТО… (список полеглих в АТО буковинців)

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ