Стихія наробила біди 20 червня на Буковині… (фото)

0
672
Загрузка...

Уніч на понеділок, 20.06.16, внаслідок стихії постраждало багато будинків і господарських споруд у с. Кам’янка Глибоцького району. Сильним вітром зірвало дахи та лінії електропередач…

 

Про це в соціальній мережі повідомив голова обласної ради Іван Мунтян:

«Великої біди наробила сьогодні вночі стихія у Кам’янці на Глибоччині. Сильний вітер з дощем пошкодив багато приватних будинків і господарських споруд, зірвав дахи та лінії електропередачі, повалив дерева, понищив огорожі та майже всю городину. Масштаб руйнувань важко уявити.
Поінформував про це телефоном голову ОДА Олександра Фищука та першого заступника голови ОДА Володимира Куліша, який виїхав на місце, щоб оцінити розмір завданих стихією збитків.160620-styhiya-Kamyanka-fakty.cv.ua (12)
Разом з депутатом обласної ради Валерієм Грижуком, який від самого ранку допомагає постраждалим сім’ям долати наслідки буревію, здійснив об’їзд села, оглянув споруди, що зазнали руйнування, поспілкувався з людьми. Оперативно зв’язався з представниками РЕМу та обласним керівництвом ДСНС – обіцяють до вечора відновити енергопостачання села.
Найприкріше, що постраждали оселі та господарства літніх людей та людей з особливими потребами. Їм потрібно допомогти першочергово».

fakty.cv.ua

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО:

Стихія у с. Кам’янка Глибоцького району Чернівецької області 20.06.16

***

 

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ