Петиція за заборону куріння у парках і скверах Чернівців

1
354
Загрузка...

Якщо ви теж вважаєте, що слід заборонити тютюнопаління у парках і скверах Чернівців, – ознайомтеся з відповідною петицією і підтримайте її своїм електронним голосом.

 

Петиція за заборону куріння у парках і скверах столиці Буковини була зареєстрована 13.06.16 і, судячи з динаміки, має всі шанси набрати необхідну кількість голосів.

“З метою захисту інтересів жителів міста Чернівці , враховуючи скарги мешканців міста та з огляду на нагальну потребу уберегти чернівчан від пасивного куріння пропонуємо заборонити тютюнопаління в скверах та парках міста та запровадити відповідні матеріальні стягнення за порушення даного зобов’язання. Контроль за виконанням та вживання дієвих заходів в разі порушення пропонуємо покласти на уповноважених працівників Чернівецького відділу поліції ГУНП в Чернівецькій області. На нашу думку, парки і сквери – місця для відпочинку, духовного і фізичного оздоровлення, занять спортом і дозвіллям, а не території, які можна забруднювати тютюновим димом. Пропонуємо облаштувати місця для паління поза межами паркових зон, щоб уникнути конфлікту інтересів громадян, які ведуть здоровий спосіб життя та курців. Матеріальні стягнення за порушення встановлених зобов’язань інвестувати для благоустрою парків і скверів міста”.

ПІДПИСАТИ ПЕТИЦІЮ

***

Propaganda-sportbuk-sti-layt-sport-dlya-vsih-copy-mini

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ