Жарт, що Яценюк очолить Буковину, може виявитися не жартом (опитування)

0
513
Загрузка...

Вже екс-Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк, кажуть, таки може очолити Чернівецьку облдержадміністрацію.

 

Не так давно, коли знаний чернівецький політик ще був на чолі Кабміну, першоквітневим жартом вже видали таку «новину» – що, мовляв, Арсеній Петрович погодився на губернаторське крісло у рідній області, аби показати Саакашвілі (голова Одеської ОДА), як треба управляти областю.

Тепер громадський діяч і голова ГО «Патріотична Громада Буковини» Ігор Жижиян повідомляє, з посиланням на надійні джерела, що Арсеній Яценюк таки може стати керівником виконавчої влади на Буковині:

«Друзі, ситуація у владі змінюється щодня. Сьогодні знову підтвердили позицію АП щодо звільнення Олександра Фищука із займаної посади. Із надійних джерел також надійшла інформація, що Арсеній Яценюк домовився із Президентом Петром Порошенко про своє призначення головою Чернівецької ОДА. І це вже не першоквітневий жарт. Але є і хороша новина, Арсеній Яценюк пообіцяв не приступати до обов’язків губернатора Буковини, якщо дане призначення не сприйме громада. А чи сприйме громадськість Буковини такі кадрові призначення?! У мене є великі сумніви…»

Проте не всі так думають, як Ігор Жижиян – є і політичні прихильники Арсенія Яценюка. А як ви відреагували би на таке призначення?

fakty.cv.ua

А що, якщо Чернівецьку ОДА очолить Арсеній Яценюк?

Результати

Loading ... Loading ...

***

Новий склад Кабміну: чернівецькі міністри зберегли посади

***

Яценюка на посаді Прем’єр-міністра замінив Гройсман, під вигуки: «Ганьба» (відео)

***

Чернівецький нардеп: Уряд Яценюка довів країну «до ручки»…

***

Арсеній Яценюк подав у відставку (+відео)

***

Яценюк погодився очолити рідну область, аби «втерти носа» Саакашвілі

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ