Керівництво ДФС розслідуватиме вивезення деревини з України

0
193
Загрузка...
Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман доручив голові фіскальної служби Роману Насірову негайно провести службове розслідування щодо спроби вивезти високоякісну деревину за кордон

24 вагони лісу хотіли вивезти за кордон з міста Чоп, повідомляє “Урядовий портал”.

Необроблена деревина, експорт якої заборонений законом, була пред’явлена до оформлення як дрова і не пройшла фактичного огляду для встановлення типу деревини.

“Я хотів би, щоб кожен, хто мав причетність до цього – хто відправляв, хто робив оформлення, хто підписував – вони усі мають бути покарані і їхні матеріали мають бути передані до Національного антикорупційного бюро. Це чиста корупція, махрові корупціонери, яким просто не місце в самій системі”, – сказав Гройсман.

Також Володимир Гройсман доручив з’ясувати причетність до даного інциденту представників ПАТ “Укрзалізниця”, екологів, лісників та митників.

“Це усе взаємопов’язано. Тому я доручаю швидко провести розслідування і усіх [винних] притягнути до відповідальності, і вони мають бути звільнені негайно. Без керівництва митниці такі речі не можуть робитися. Я вважаю, що вони налагодили системний бізнес на контрабанді, і роблять це”, – заявив Гройсман.

Насіров повідомив, що службове розслідування щодо цього інциденту вже розпочате і сподівається, що воно буде закінчено цього тижня.

Але от цікаво, тільки через Закарпаття вивозять необроблену деревину?! На Буковині все ок?! А друге запитання, розслідувати доручили керівнику, у чиєму відомстві ця вакханалія із лісом відбувається і сам прем’єр зазначив, що без керівництва це було б неможливо!

Fakty.cv.ua 

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ