“На вас гроші не виділяють” – водій маршрутки, учаснику бойових дій

0
537
Загрузка...

Нещодавно медійне поле повідомляло, що проблема пільгового  перевезення учасників АТО у Чернівцях – вирішена! Та з цього приводу виникають певні запитання і підтвердженням цього є повідомлення у соціальній мережі військового – Василя Фочука, який мав неприємний інцидент, що вже став нормою для спілкування водіїв із захисниками Вітчизни! І нижче частина відео інциденту.

Василь зазначив: “Чернівці,38 маршрут. Відмова учаснику АТО в пільговому проїзді.

Хочу висвітлити проблему яка і досі не вирішена. Сьогодні, по дорозі на збори ” Координаційного центру підтримки учасників АТО при чернівецькій міській раді” стикнувся з такою проблемою.

Зайшовши в 38 маршрутний автобус, на зупинці “ЛегМаш” пред’явив водію посвідчення УБД. Водій відмовився перевозити мене, мотивуючи це тим, що у нього вже є в автобусі один пільговик, на що я йому відповів:

-“…буде ще один…”.Водій почав обурено висловлюватись що я не маю права їхати в його автобусі, та тим не менш автобус почав рух. Я йому відповів що його слова не мають юридичної сили, та якщо проблема в 3-х гривнях то я сплачу за проїзд. Ввімкнувши камеру в телефоні, протягнув 20 грн за проїзд, попросив квиток і продовжив діалог-дискусію з ним. Побачивши камеру водій почав говорити трохи про другому. Шкодую що рано вимкнув камеру, треба було виходити.Після слів що потрібно відстоювати свої права кожному особисто, і тільки тоді ми змінимо цю Державу, виходячи з маршрутки навздогін прозвучали слова від жінки, що сидить на передньому сидінні.

” Воювали воювали, і до чого довоювались!?!?!? Значить погано воювали…
Через таких як ви у нас нема Держави…”

Я вийшов, хотів сфотографувати номер авто, та емоції переповнювали, все перевернулось в голові,забув про все… Думаю багато хто з АТОвців відчував таке. Дивіться, розповсюджуйте, дискутуйте.”

Fakty.cv.ua

Чернівці,38 маршрут. Відмова учаснику АТО в пільговому проїзді.Хочу висвітлити проблему яка і досі не вирішена. Сьогодні, по дорозі на збори " Координаційного центру підтримки учасників АТО при чернівецькій міській раді" стикнувся з такою проблемою. Зайшовши в 38 маршрутний автобус, на зупинці "ЛегМаш" пред'явив водію посвідчення УБД. Водій відмовився перевозити мене, мотивуючи це тим, що у нього вже є в автобусі один пільговик,на що я йому відповів:-"…буде ще один…".Водій почав обурено висловлюватись що я не маю права їхати в його автобусі, та тим не менш автобус почав рух. Я йому відповів що його слова не мають юридичної сили, та якщо проблема в 3-х гривнях то я проїзд оплочу.Ввімкнувши камеру в телефоні, протягнув 20 грн за проїзд, попросив квиток і продовжив діалог-дискусію з ним. Побачивши камеру водій почав говорити трохи про другому. Шкодую що рано вимкнув камеру, треба було виходити.Після слів що потрібно відстоювати свої права кожному особисто, і тільки тоді ми змінемо цю Державу, виходячи з маршрутки навздогін прозвучали слова від жінки, що сидить на передньому сидінні." Воювали воювали, і до чого довоювались!?!?!? Значить погано воювали…Через таких як ви у нас нема Держави…" Я вийшов,хотів зфотографувати номер авто, та емоції переповнювали, все перевернулось в голові,забув про все… Думаю багато хто з АТОвців відчував таке. Дивіться, розповсюджуйте,дискутуйте.

Опубліковано Fochuk Vasyl Субота, 19 березень 2016 р.

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ