Сага: “Звільнення Салагора”. Продовження

1
645
Загрузка...

Керівнику Чернівецької митниці Салагору М.М. таки не солодко буде. Хоча не вперше і кожен раз він виходив сухим із води, зі словами “I’ll be back”. Цього разу звернення від голови ГО “Патріотична Громада Буковини” Ігора Жижияна, роглянув Комітет запобігання і протидії корупції ВРУ і направив відповідне звернення до ДФС України. Побачимо чим це все закінчиться і чи закінчиться…. Хоча без зміни системи і реформ у митниці і не тільки, що Салагор, що Пупкін….. одні потоки в різні кишені….

Але мене більше цікавить думка лінгвістів, чи правильно заступник голови комітету у зверненні провідміняв прізвище головного буковинського митника?! Так ніби він жіночого роду… я здогадувався, що не найбільші грамотії обрані нами до ВР, та все ж…

“Друзі, щойно повернувся зі столиці. Привіз гарну новину. Комітет з питань запобігання і протидії корупції ВРУ, розглянув скаргу ГО “Патріотичної Громади Буковини” та направив для розгляду питання щодо звільнення із займаної посади, керівника Чернівецької митниці Миколи Салагора, до голови ДФС України Романа Насірова. Це тільки початок. По переду, корупціонерів, хабарників та перевертнів у погонах чекає багато сюрпризів…”- повідомив на своїй сторінці Ігор Жижиян.

Олександр Білоус, Fakty.cv.ua

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ