Президент ФСК «Буковина» про «маски-шоу» на фірмі: Єдиний вихід – мовчати

0
276
Загрузка...

Керівник футбольного клубу «Буковина» Сергій Гринюк прокоментував влаштоване на очолюваному ним ТОВ «ГріКо» 11.12.15 «маски-шоу», що викликало великий резонанс далеко за межами Чернівців.

 

Нагадаємо, правоохоронці «налетіли» на фірму, яка торгує будівельними матеріалами, у пошуках контрабандних цигарок.

Сергія Гринюк, як вже повідомлялось на fakty.cv.ua, зазначив, що прокоментує ситуацію пізніше. І ось він коментар:

Трішки з запізненням, хочу дати коментар з приводу візиту правоохоронних органів до нас з метою обшуку. Приємно здивований, що це викликало такий резонанс.

Слід зауважити, що такі моменти повторюються кожного року. І тут не має нічого дивного, оскільки як система, так і люди у ній не змінились.

Місто у нас не надто велике, а тому моє ім’я та назва фірми досить відомі.

Цікавим фактом також є те, що офіційно ні моя сторона, ні правоохоронні органи не можемо оприлюднювати «великі таємниці» слідства, пояснення або ж вибачення через помилки. Рамки закону настільки обмежують рухи в цій ситуації, що єдиним виходом для мене залишається – мовчати.

А як тоді протидіяти цьому?

Подібного роду відношення органів викликають недовіру до них з боку людей, а у підприємців у свою чергу, опускаються руки.

Проте, не може не радувати людяність та розуміння даної ситуації з боку правоохоронців. Зважаючи на прописані правові норми, в залежності від ситуації, вони змушені діяти за певним алгоритмом, в протилежному ж випадку є велика вірогідність безладу. Тому дякую їм за це.

Хочу вірити, що моя ситуація стане підґрунтям для роздумів та аналізу проведення схожих дій з можливістю максимального уникненням помилок, оскільки, як показує практика – наслідки шкодять.

fakty.cv.ua

***

Правоохоронці влаштували «маски-шоу» на фірмі президента ФК «Буковина»

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ