Чернівчани почали збір підписів за повернення “Льодового майданчика” власнику

2
704
Загрузка...

Чернівчани збирають підписи за повернення “Льодового майданчика” власнику Одна з петицій на відповідному інтернет-ресурсі Чернівецької міської ради стосується скандальної теми “Льодового майданчика” – запущено збір підписів за повернення власнику цього об’єкту, який був побудований за кошти Павла Польового і без копійки з бюджету. 
Fakty.cv.ua долучаються до збору підписів, одразу зауважимо для “правдолюбів”, не за якісь особисті майнові зиски, а через внутрішні переконання!

Нагадаємо: Майданчик побудований повністю за кошти сім’ї Павла Польового, міська рада не виділила на це будівництво і обладнання жодної копійки, і це факт, який, безумовно, визнає і влада. Польового «переконали» підписати угоду про безкоштовну передачу майданчика в комунальну власність, залишивши вузький вибір: або будувати на таких умовах, або не будувати взагалі (і в місті не було би цього соціального об’єкту). У 2015 р. депутати міської ради вже проголосували за рішення повернути Польовому «Льодовий майданчик». На жаль, мер О. Каспрук заветував це рішення, попри те, що готували його підлеглі. Сам власник П. Польовий згідний, щоби при передачі (поверненні) його офіційно обмежили – без права на зміну цільового призначення та без права на приватизацію земельної ділянки, на якій «Льодовий майданчик» побудований. Тепер міська рада взяла на озброєння розробку часів в.о. мера В. Михайлішина і оформила «Льодовий майданчик» товариством, розділивши власність: 40% – міська рада, 60% – П. Польовий. Це НЕСПРАВЕДЛИВО! І дуже поганий знак для інших потенційних інвесторів, які, звісно, не схочуть вкладати кошти (тим більше в соціальні проекти!) за умов, що міська влада забирає чужу власність… Невже порядні чернівчани погоджуються з тим, що влада робить нас «спільними власниками» чужого майна – об’єкта, побудованого за кошти П. Польового?.. Давайте підтримаємо відновлення справедливості! . І підтримати петицію за повернення “Льодового майданчика” власнику можна тут:

http://zvernennya.chernivtsy.eu/petitsiyi/povernuti-l-odovij-majdanchik-vlasniku/1809

Білоус Олександр, Fakty.cv.ua

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ