У Чернівцях триває фестиваль архітектури “Prostoneba” (+фото)

0
963
Загрузка...
У Чернівцях цих вихідних, протягом 17-18 жовтня, відбувається архітектурний фестиваль “Prostoneba”, який пройде у ратуші та на Центральній площі. захід триватиме до 16.00 неділі, отож поспішай те побачити цікавинки.

Дуже цікавий захід за участю понад 30 архітекторів з багатьох міст України, у рамках якого працюватиме виставка архітектурних, інтер’єрних та ландшафтних проектів, а також уперше у Чернівцях – предметного дизайну.
В.о. головного архітектора Києва Ганна Бондар презентуватиме Міжнародний відкритий конкурс “Територія гідності”, а архітектор з Німеччини І. Хріст ознайомить з німецькою моделлю “зеленої архітектури” нових районів.
Своє бачення міського дизайну презентують Дизайн бюро Hochu Rayu (Львів), Своя студія (Дніпропетровськ). Цікаві лекції-презентації для чернівчан підготували архітектори із Дніпропетровська та Харкова Олексій Образцов (“Частное”) та Олег Дроздов (“Способи буття”), відомі київські дизайнери Брати Юдіни (“Кохання у великому місті”), а також відомі архітектори Віктор Зотов (Київ), Богдан Гой та Юрій Столяров (Львів), Олег Пікущенко та Ярослав Бойко (Чернівці), київський дизайнер Володимир Непийвода.
Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ