Зіркова Ольга Сумська вела весілля в готелі «Буковина» (фото)

2
6508
Загрузка...

Супер сюрпризом для гостей весілля 5.09.15 в ресторані «Чернівці» готелю «Буковина» стало те, що ведучими були зіркові актори Ольга Сумська та її чоловік Віталій Борисюк.

 

Вже на самому початку «тамадування» п. Ольга запропонувала керманичу готелю «Буковина» і депутату міської ради Валерію Чинушу… знятися в кіно.

Під вінець пішли Юрій Заєць та молодша донька Валерія Миколайовича – Надія.

Серед гостей були і нардеп Віктор Король, і деякі місцеві депутати, і інші відомі особистості, проте більшість гостей, як зауважив редактор газети «Час» Петро Кобевко, були прості люди.

Звісно, крім частування та запальних танців, практично всі гості шукали можливість сфотографуватися із зірковою ведучою. І більшості це такий вдалося. А вже незабаром багато цих фотографій були вже в соціальних мережах.

Цікаво, що «естафету» Сумська і Борисюк прийняли від Діани Польової (дружини власника «Льодового майданчика» Павла Польового), яка вела церемонію на літньому майданчику. До слова,там заклали ще одну цікаву традицію для молодят – замикати «замок щастя» на містку до місця урочистого розпису.

Fakty.cv.ua пропонують до вашої уваги деякі любительські фото з цього зіркового весілля:

Юрій та Надія Заєць (весілля в готелі”Буковина”, 5.09.15)

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ