Бурбак «наїхав» на Саакашвілі, з яким до влади можуть пролізти люди Януковича

0
231
Загрузка...

Народний депутат України і екс-міністр інфраструктури Максим Бурбак піддав різкій критиці діяльність екс-президента Грузії Михеіла Саакашвілі на посаді голови Одеської облдержадміністрації.

 

Ці «критичні стріли» Максим Юрійович запустив на своїй сторінці в соціальній мережі:

«Поділюсь своїми спостереженнями щодо роботи одного з представників влади.
4 місяць він керує Одеською областю. За цей час пригадуються поїздка в маршрутці, повалений забор на якомусь пляжі, ну ще гра в теніс в Ківаловському домі, гучні скандали… При тому серйозні проекти: дорога Одеса-Рені навіть проект не підготовлений. Митниця, порт, ключові підприємства так само. Є кадрові призначення – для щоденної роботи в керуванні областю сумнівні фахівці. Мало часу для проведення реформ пройшло? Так у нього повноважень більше ніж у будь-якого іншого керівника будь-якої іншої області України. У нього є все для здійснення реформ. Але досі я не побачив навіть якогось натяку на одну з них. Що є? Звинувачення усіх і вся у перешкоджанні в роботі: адміністрація президента, уряд, «параліч всіх державних інститутів»… В українського народу для цього випадку є влучне прислів’я хореографічного характеру. Але Одеська область остання з надання субсидій – хто тут йому заважає?
Щоправда, з таким талантом (згадуємо хореографічне прислів’я) йому на будь-якій посаді в українській владі бракуватиме повноважень. Говорити завжди простіше – ніж виконувати. А може він готується до переходу в опозицію? Останім часом це стало модно…
Очевидно одне: він не справляється з дуже важким і в економічному, і в політичному сенсі регіоном. А попереду – місцеві вибори і тепер я сумніваюсь, що з таким губернатором там до влади не пролізуть недобиті реваншисти Януковича…»

fakty.cv.ua

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ