Аквапарк «Лімпопо» запрошує буковинців активно відпочити (фото)

2
9205
Загрузка...

Буковинці люблять активно й корисно відпочивати, причому не тільки у спеціалізованих комплексах на території області, а й в інших регіонах. Проте, на жаль, не про всі регіони й далеко не про всі спортивно-оздоровчі комплекси буковинці добре обізнані. Навіть за наявністю інтернету деколи можна зіткнутися з браком інформації про те чи інше місце активного відпочинку.

І, якщо із такими комплексами Прикарпаття й Закарпаття наші краяни знайомі й залюбки там відпочивають, значно менше шанувальників активного відпочинку кидає оком на сусідню Тернопільську область. А можуть про це пошкодувати, адже в Тернополі розташований один із кращих та найчистіших аквапарків України!

Інтригує й назва тернопільського аквапарку – «Лімпопо». Фантазія відразу малює перед очима спекотну Африку, екзотичних тварин, пальми й великі озера, пустелі й джунглі… Проте, це – лірика, а щодо самого комплексу… Тут є про що розповісти!!!

Отже,  аквапарк «Лімпопо» в Тернополі – чудове місце для цікавого відпочинку з сім’єю, коханою людиною чи друзями. Його справедливо називають найчистішим аквапарком України. Власна водяна свердловина глибиною 86 метрів, трьохступенева система очистки води та постійний санітарний контроль гарантують безпечний відпочинок навіть для сімей з дітьми віком від 1,5 року.

Тут подбали, щоби нічого не заважало Вашому дозвіллю, й, навпаки, робило його цікавим, корисним і безпечним. В аквапарку є три басейни з глибиною 150 см, 90 см та 30см, постійна температура приміщення – 30°С, а 10 водяних гірок різних розмірів і рівнів створені як для дорослих, так і для дітей різного віку.

Безпеку на воді гарантує команда професійних рятувальників. Кваліфіковані консультанти та аніматори з радістю розважатимуть дітей, поки Ви насолоджуватиметесь відпочинком.

В «Лімпопо», окрім 7 водяних гірок (довжиною від 3 до 33м і висотою від 1,5 до 10,5м), на Вас чекає велика зона гідромасажу, водоспади, SPA-зона (ІЧ-сауна, професійні масажисти, турецька баня Хамам), кафе та 2 захоплюючі атракціони. Це – «Body Slay» – інтригуюча подорож закритою водяною трубою довжиною 86 метрів з висоти 6,5 метрів та «Black Hole» – адреналіновий спуск закритою водяною трубою з висоти 12,5 метрів довжиною 160 метрів, що супроводжується ефектними ілюмінаціями та захоплюючими звуками.

В аквапарку функціонує одна з найновітніших систем очистки води:
1. Вода із власної свердловини (глибиною 86 метрів) потрапляє до системи водопідготовки. Вона проходить етапи очищення та пом’якшення. Використовується найновітніше устаткування провідних виробників світу в даній галузі, зокрема AqwaShell.

  1. Механічна очистка – фільтри з вмістом кварцевого піску американської фірми Culligan, задіяні для видалення з води механічних домішок.
  2. Хлорування – обов’язковий етап водопідготовки, під час якого здійснюється повне знезараження води хлоровмісними сполуками (спеціальна формула, яка використовується в усіх закордонних аквапарках з найновітнішими системами очистки води). Системи повністю автоматизовані, що зменшує ризик людського фактору.
  3. Пом’якшення – видалення кальцієвмісних сполук з води, а це – один з основних факторів якості води.

Тож, шановні буковинці, подаруйте собі та близьким якісний відпочинок разом із цікавим сучасним аквапарком «Лімпопо» в місті Тернопіль!

 

P.S. Нагадаємо ще раз найголовніше!!!

1 Загальна територія аквапарку «Лімпопо» – 4500 кв.м.
2 Одночасно там можуть перебувати до 450 осіб.
3 Для відвідувачів аквапарку – 3 басейни, 7 гірок та два захоплюючих атракціони.
4 Аквапарк має власну водяну свердловину глибиною 86 метрів.
5 В комплексі використовується ТРИрівнева очистка води!

***

Загрузка...

2 КОМЕНТАРІ

  1. “Тут подбали, щоби нічого не заважало Вашому дозвіллю, й, навпаки, робило його цікавим, корисним і небезпечним.  “… небезпечним?!!!

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ