У списках «Самопомочі» засвітились ще декілька спортсменів (опитування)

0
792
Іван Гешко, Ігор Наконечний, Роман Скидан, Олексій Попович
Загрузка...

Список потенційних кандидатів від «Самопомочі» на виборах до Чернівецької міської ради поповнився, у т.ч. декількома спортсменами.

 

Тепер серед тих, кого Об’єднання «Самопоміч» виставила на громадське обговорення в якості потенційних кандидатів у депутати Чернівецької міської ради, станом на 18.08.15 є група спортсменів: Іван Гешко (легка атлетика, заслужений майстер спорту, чемпіон Європи та світу з бігу на 1500 м, голова обласного відділення НОК України), Ігор Наконечний (панкратіон, заслужений тренер України, старший тренер молодіжної збірної України, завідувач кафедрою на факультеті фізичної культури і здоров’я людини ЧНУ), Роман Скидан (панкратіон, майстер спорту міжнародного класу), Олексій Попович (автоспорт, кандидат у майстри спорту, представник автомобільного клубу «Буковина»).

Деякі лідери «Самопомочі» зазначають, що серед кандидатів на виборах до однієї ради від цієї сили не має бути декількох осіб з одного середовища, сфери, галузі. Зрозуміло, що поки що йде лише обговорення, тож в самому виборчому списку, можливо, залишиться лише один «представник спортивного цеху». Або лише один буде відповідати за спортивний напрям, а інші представлятимуть інші сфери або галузі, з якими також пов’язані.

А ви що думаєте з цього приводу?

Ставлення до спортивної частини списку потенційних кандидатів від «Самопомочі»

Результати

Loading ... Loading ...

Весь список потенційних кандидатів від «Самопомочі» на виборах до Чернівецької міської ради (та біографії) можна подивитися тут:

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ