У протитуберкульозному санаторії «Садгора» відкрили спортмайданчик (фото, відео)

0
974
Загрузка...

У п’ятницю, 21.08.15, спортивний майданчик відкрили в обласному дитячому протитуберкульозному санаторії «Садгора», розташованому у Чернівцях по вул. Івана Підкови, 11.

 

Спортмайданчик облаштували на місці пустиря, як зазначив один із меценатів Іван Лазаренко (представник релігійної громади). Тепер там є міні-футбольний майданчик та комплекс тренажерів, які були зварені працівниками закладу – з наданих партнерами-меценатами матеріалів.

Допомогу в облаштуванні спортмайданчика надало і ТОВ «ГріКо», керівник якого Сергій Гринюк нині є президентом футбольного клубу «Буковина». Тож не дивно, що на відкриття майданчику сюрпризно завітали декілька футболістів «Буковини» на чолі з голкіпером Олександром Мусієнком. Вони передали діткам м’ячі від клубу, ТОВ «ГріКо» та обласної федерації футболу. А потім пограли з «найфутбольнішими» з них у футбол на новому майданчику.

На відкритті були присутні також перший заступник голови облдержадміністрації Володимир Куліш та деякі меценати, які підтримують санаторій і, зокрема, допомогли облаштувати спортивний майданчик.

Перед тим, як символічно перерізати стрічку на вході до нового спортивного майданчика, дітки втішили присутніх гарною концертною програмою. А керівник закладу Василь Ковалюк вручив подяки своїм підлеглим та спонсорам, які зробили вагомий внесок в облаштування спортмайданчику.

Георгій МАЗУРАШУ, SportBuk.com,
директор обласного центру «Спорт для всіх»

Відкриття спорт. майданчику в дитячому протитуберк. санаторії “Садгора” (21.08.15)

***

***

***

***

***

***

***

 

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ