Семенченко: Ця влада хитріше використовує “вишиванки” за Януковича

0
615
Загрузка...

У Чернівцях, народний депутат, один з лідерів політичного об’єднання «Самопоміч», командир батальйону «Донбас» – Семен Семенченко, який прогнозував на сьогодні заворушення під час мітингу під Чернівецькою обласною державною адміністрацією, провів 25.08.15 прес-конференцію в Чернівцях.
Семенченко відповів на багато запитань журналістів, мова йшла і про теперішнє і про майбутнє, осторонь не лишились і минулі часи… Народний депутат розкритикував верхівку влади, він зазначив –  єдине, що відрізняє нинішню  владу, від злочинної влади Януковича, це більш грамотне використання “шароварів” та “вишиванок”. Основна мета влади – це самозбагачення та збереження місць біля “корита”. Жодна проблема країни не вирішилася, є тільки імітація вирішення, – наголосив він.

Не обійшов стороною і становища у армії: “Реформа армії зможе здійснитися, коли буде повністю звільнено, а частково віддано під суд військове керівництво, яке здійснювало злочини до війни і під час. Які своєю присутністю у владі не дають можливості проводити реформи. Міністерство оборони – це дуже важливі фінансові потоки, ми розслідували частково багато фактів корупції, тому ніяка реформа армії, окрім косметичної, зараз неможлива. Ми готуємо кадри, програму, людей, до того часу коли зможемо реально вплинути”, – зазначив комбат-нардеп.
«Самопоміч» подала закон в Верховну Раду про РЕЗЕРВНУ АРМІЮ, це 200 000 чоловік, з яких 15% воюють, а 85% готуються дома, але він і сам має сумніви, що при нинішнім підході до мобілізації знайдеться 10.000 бажаючих.
Семенченко припускає, що нинішній владі лишилося 6 місяців, і буде перезавантаження влади (дострокові вибори).  Також нардеп висловився стосовно ситуації на Закарпатті: за його словами, це була «показуха».
Насамкінець він спростував чутки про відкриті на нього кримінальні справи. А батальйон Донбас лишається на передовій, -наголосив комбат.

Fakty.cv.ua

***

***

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО:

Семен Семенченко у Чернівцях 25.08.15

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ