Добре чи погано, що ремонт дороги біля «школи Яценюка» шокує? (опитування)

2
582
Загрузка...

Шокуючі кадри про ремонт дороги в районі рідної для Прем’єр-міністра школи (гімназія №4) жваво обговорюються серед чернівчан.

 

На той «ямковий ремонт» вулиці Дарвіна, нагадаємо, звернув увагу депутат міської ради Володимир Бешлей (голова комісії з питань ЖКГ).

Тоді прес-служба міської ради оперативно відреагувала і пояснила, що це насправді не «офіційний ремонт», а спроба «МіськШЕП» хоч якось відреагувати на прохання водіїв та мешканців щодо розбитої вулиці Дарвіна, на ремонт якої цього року кошти не передбачені:

«Жодного ямкового ремонту на вулиці Дарвіна комунальники не виконували. Озвучена з цього приводу інформація на відео одним із депутатів міської ради, не відповідає дійсності, – заявив заступник міського голови Георгій Леонтій. На прохання водіїв та мешканців на вулиці Дарвіна «МіськШЕП» здійснював підсипку вибоїн на дорозі асфальтним боєм. Кошти на ці роботи підприємству не виділялися. «МіськШЕП» вирішив здійснити тимчасову підсипку ям, оскільки у цьому році ні капітального, ні поточного ремонту цієї вулиці не передбачено. Як повідомив головний інженер КП «МіськШЕП» Павло Олоєр, асфальтний бій зберігається на виробничій базі підприємства, що на вулиці О.Кошевого, 41А. Це верхній шар пошкодженого асфальтового покриття, який знімається фрезою під час капітального та поточного ремонту вулиць. Пересвідчитися, що він низької якості, може кожен бажаючий».

Але той «неофіційний ремонт» все одно набув неабиякого резонансу. І активізував у т.ч. «супутні обговорення». Зокрема, нерідко і чимало чернівчан запитують: а що ж наш знаний політик – Прем’єр-міністр Арсеній Яценюк зробив вагомого хорошого для рідного міста? Хтось нагадує про гарний міні-футбольний майданчик з штучним покриттям, який не так давно облаштували біля рідної для Арсенія Петровича школи (гімназії №4). Хтось акцентує увагу на тому, що за часів його «спікерства» так і не надійшли заплановані 150 млн. грн. до 600-ліття Чернівців. Хтось вважає, що ремонт дороги біля рідної для Прем’єр-міністра школи мав би шокувати приємно, а не навпаки (як і інші справи у рідному для нього місті). Хтось підкреслює, що Прем’єр-міністр, мовляв, має дбати за процвітання країни в цілому, а не «старатися для рідного міста». А ви що думаєте з цього приводу?
(Увага! В опитуванні можна обирати до 3-х варіантів!)

Яценюк зробив багато чи мало для рідних Чернівців?

Результати

Loading ... Loading ...

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ