Міська рада вирішила збільшити удвічі підтримку ФК «Буковина»

2
309
Загрузка...

На сесії міської ради 25.06.15 серед інших розглядали і питання підтримки бюджетними коштами футбольного клубу «Буковина».

 

Попередньо було заплановано спрямувати на підтримку ФСК «Буковина» 200 тис. грн. Під час розгляду питання було запропоновано збільшити цю суму удвічі. Заслухавши президента ФСК «Буковина» Сергія Гринюка і обговоривши це питання в сесійній залі, депутати підтримали це рішення. Тож «Буковині» буде виділено з міського бюджету не 200, а 400 тис. грн.

Крім цього, екс-почесний президент футзального клубу «Меркурій» Іван Боднар запропонував створити робочу групу на чолі з мером Олексієм Каспруком (і персонально включити туди депутатів з різних фракцій, та й взагалі всіх охочих), яка вивчатиме реальні можливості подальшої і більш суттєвої підтримки клубу.

Сергій Гринюк зауважив, що не звик в житті та спорті програвати, тому вважає за потрібне визначатися – або знаходити можливості фінансувати клуб належним чином і ставити завдання вийти наступного сезону до І ліги, або він особисто не хотів би займатися надалі клубом в режимі виживання.

fakty.cv.ua

***

«Буковину» знищити не можна підтримати! (де влада поставить кому?)

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ