Ліквідація МРЕВ і перехід на електронні послуги

0
1050
Загрузка...

Новий проект Закону «Про органи внутрішніх справ України» передбачає кардинальну зміну роботи та структурну оптимізацію колишніх МРЕВ. Про це під час засідання Уряду Кабміну зазначила Перший заступник Міністра внутрішніх справ України Ека Згуладзе.

-Необхідно змінювати правила, а не людей, не тільки карати, а попереджувати, – зазначила Перший заступник Міністра. – Кожен працівник матиме право власноруч підписувати документи, а не ходити до керівника за підписом.

Ека Згуладзе зазначила, що у сервісних центрах буде встановлено уніфіковану вартість послуг.

-На сьогоднішній день в Україні функціонує 228 центрів МРЕВ. Їх буде скорочено до 64, ми пануємо запровадити ще 15 мобільних центрів, – запевнила ЕкаЗгуладзе.

За словами Першого заступника Міністра внутрішніх справ України лише в м.Києві функціонувало 10 центрів МРЕВ, відтепер залишиться лише 2.

-МРЕВ будуть надавати послуги на місцях. Деякі послуги зроблять електронними, з використанням ІТ технологій. У липні 2015 року у столиці запрацюють 2 оновлених центри, а до вересня 2015 року – 62 по Україні. Всі функції та посилення повноважень будуть передані до вересня 2017 року, – зазначила Ека Згуладзе.

Fakty.cv.ua

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ