Колишній заступник Папієва – новий голова профспілки працівників соцстраху

0
449
Загрузка...

Георгій Галиць очолив професійну спілку працівників соціального страхування та потерпілих від нещасних випадків і профзахворювань на виробництві України “Соціал”.

Георгій Галиць, який був першим заступником екс-голови облдержадміністрації М. Папієва, розмістив дану інформацію на власній сторінці у фейсбуці.

“Сьогодні відбулося засідання Центрального комітету Всеукраїнської професійної спілки “Соціал”. – написав Г. Галиць. – Це профоб’єднання охоплює як працівників фондів соціального страхування, так і потерпілих на виробництві. Приїхало понад 2/3 делегатів з 23-х областей. Розглядали кадрові питання.

Мені одностайно доручили подальше керівництво профспілкою. Заступниками обрали доволі молодих, але досить перспективних юристів Артема Фреюка та Петра Реву.

Моя програма, за яку проголосували члени ЦК, складалася з двох пунктів: до кінця року подвоєння кількості членів профспілки та вступ до Федерації профспілок України, що в умовах реорганізації інститутів соціального страхування в країні повважали достатньо дієвими заходами соціального захисту працюючих у цій сфері”, – резюмував пан Галиць.

fakty.cv.ua

1

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ