Відео: Буковинський «президент ЛНР» нагородив «народного артиста ЛНР» Кобзона

0
169
Ігор Плотницький і Йосип Кобзон
Загрузка...

Російський співак з донецькими коріннями Йосип Кобзон, попри те, що є персоною нон-грата в Україні, дав концерт в Луганську і отримав почесні звання та нагороду від невизнаної «Луганської народної республіки».

 

Так званий «президент ЛНР» Ігор Плотницький, який, як відомо, є виходцем з Кельменців, вручив Йосипу Кобзону орден доблесті 2-го ступеню зі словами (мовою оригіналу): «за высокодуховное и высокоталантливое проявление гражданской и творческой доблести».

На тій же луганській сцені 22.02.15 Кобзона «іменем народу ЛНР» і «постановою президії народної ради ЛНР» оголосили «народним артистом Луганської народної республіки»…

Нагадаємо, що Йосип Кобзон народився у Донецькій області (м. Часів Яр) 11.09.1937 р. Він є народним артистом СРСР, Росії та… України. Останнім часом артиста, який «відзначився» антиукраїнськими заявами, позбавили звання почесного громадянина Дніпропетровська та Полтави. Сам він заявив, що відмовляється від звання «Народний артист України», проте відомостей про фактичне його позбавлення цього звання у відкритих джерелах не знаходимо поки що. Також в активі Кобзона Орден «За заслуги» ІІІ, ІІ і І ступеню. Напевно, і цих нагород його позбавлять, якщо бути послідовними…

Як інформує uk.wikipedia.org, Кобзон «відзначився», зокрема, такими антиукраїнськими заявами і діями:

– Під час подій на Євромайдані він звинуватив Януковича у слабкості, замасковано натякаючи на потребу розігнати його та назвав гімн України нацистським.

– 20 лютого 2014 року разом з деякими іншими українцями Росії виступив за силовий розгін Євромайдану. Пізніше підтримав окупацію Росією Криму.

– У березні 2014 року Йосип Кобзон підписав скандального листа на підтримку дій президента Росії Володимира Путіна у Криму та Україні.

– У жовтні 2014 року Кобзон незаконно перетнув кордон України та відвідав окупований Донецьк. Там він представив так званий «гімн» для сепаратистів.

fakty.cv.ua

http://youtu.be/dWKMzYnr8Ms

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ