Екс-директор «Калинки» Сербінчук: «Мерія купила суд квартирою» (відео)

0
597
Загрузка...

Суддя Апеляційного суду Чернівецької області Володимир Кифлюк отримав трикімнатну квартиру від Чернівецької міської ради за два «правильних» рішення суду у справах звільнення колишніх керівників комунального підприємства «Калинівський ринок», – про це на прес-конференції сьогодні розповів екс-гендиректор Калинки Руслан Сербінчук.

150205-Serbinchuk-MB
Руслан Сербінчук. Фото: molbuk.ua

Нагадаємо, що генеральний директор КП МТК «Калинівський ринок» Руслан Сербінчук та його

prut.in.ua
Фото: prut.in.ua

заступник Вадим Колегай, після свого звільнення оскаржили ці рішення в суді. Колегай навіть виграв суд першої інстанції, та потім апеляційний суд виніс рішення не на його користь, а згодом залишив без розгляду і справу Сербінчука. А між цими двома рішеннями, суд отримав трикімнатну квартиру у Чернівцях від мерії, яка і дісталась судді, що був 163-ім у списку позачерговиків.

Це підтвердив і мер Чернівців Олексій Каспрук на своїй прес-конференції.

Також Руслан Сербінчук розповів, що суддя Кифлюк, який вже має майно у Вижниці, раніше, у липні 2005 року, вже отримував земельну ділянку у Чернівцях під будівництво загальною площею 0,07 га, на якій зараз збудований триповерховий особняк.

Нагадаємо, що зараз найбільше комунальне підприємство міста знову без керівника. Колишнього директора, якого Олексій Каспрук знайшов у соцмережі «Facebook» і рекомендував його як досвідченого управлінця, він сам же і звільнив у грудні після скандалу з незаконним встановленням двох контейнерів на 4 торговому секторі ринку.

Олексій ПОНОМАРЕНКО, fakty.cv.ua

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ