Серед найочікуваніших прем’єр 2015 року – фільм про буковинську заробітчанку (+Відео)

0
2506
Загрузка...

Фільм “Гніздо горлиці” потрапив до сімки найочікуваніших українських кінострічок, які вийдуть у прокат цього року, – пише портал 24tv.ua.

“Це українська соціальна драма, яка порушує проблему еміграції українських жінок. Головна героїня – звичайна буковинська жінка, яка залишає чоловіка та доньку і їде в Італію на заробітки. Повернувшись на Батьківщину жінка не може адаптуватись до попереднього життя – чоловік і донька стали іншими. Тай сама заробітчанка – вагітна від італійця.

Головну чоловічу роль у стрічці зіграв відомий актор Віталій Лінецький. Головну жіночу роль виконала Римма Зюбіна. У картині також знялися Ірма Вітовська, Олександра Сизоненко, Максим Канюка та інші. Вихід стрічки у прокат заплановано на весну цього року.”

Сюжет картини є близьким для ледь не половини буковинських сімей. Крім того, значна частина сцен фільму знімалась у Чернівцях та Вижниці. А сценарій до фільму «Гніздо горлиці» написав чернівчанин Василь Мельник, який раніше отримав премію «Коронація слова».

Крім стрічки “Гніздо горлиці” до списку ввійшли такі картини, як “Брати. Остання сповідь”, “Толока”, “Незламна”, “Максим Оса”, “Степне” та “Казка старого мельника”.

fakty.cv.ua

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ