Мер Каспрук про контрреволюцію в міськраді, ремонт вул. Хмельницького, мільйонні гранти і кредити (відео)

0
517
Загрузка...

Лідерами контрреволюції у Чернівецькій міській раді мер Олексій Каспрук назвав депутатів Володимира Бешлея та Анатолія Чесанова.

Про це він заявив на прес-конференції у вівторок, пише molbuk.ua.
Зокрема, він сказав, що ці депутати намагаються заважати в діяльності міському голові і роблять все, щоб у Каспрука нічого не виходило в роботі.
“Лідери контрреволюції – це люди, в яких є проблеми з міською радою, судові проблеми. З Володимиром Васильовичем (Бешлеєм) міськрада судиться щодо повернення квартири. З паном Анатолієм Чесановим – щодо повернення коштів. По інших депутатах також є судові позови різної ступені провадження”, – розповів О. Каспрук.
“Скажіть будь ласка, чи будуть вони допомагати мені особисто працювати? Та вони ж мене ненавидять! Вони ж усе, що завгодно зроблять для того, щоб у мене нічого не вийшло! Тому так і живемо. Заважати сильно не получається. Бо більшість депутатів все ж таки втомилася і працює на конструктив”, – сказав Каспрук.

***

***

По вул. Б. Хмельницького у Чернівцях знову оголосять тендер

Продовжувати виконувати ремонтні роботи на вул. Б. Хмельницького, ймовірно, буде нова фірма. Адже з попереднім переможцем тендеру міська рада хоче розірвати контракт. Про це під час прес-конференції повідомив міський голова Олексій Каспрук.

 

За його словами, як пише vidido.ua, тендер по вул. Б. Хмельницького виграло підприємство, до якого в мера були запитання. Адже представник цього підприємства виявився тією ж особою, яка представляла будівельну компанію, яка виконувала роботи по скандальній вул. П. Каспрука. Нагадаємо, вул. П. Каспрука досі не здано в експлуатацію. Є претензії до підрядника, який виконував там роботи.

Щодо підприємства, яке виграло тендер на проведення робіт на вул. Б. Хмельницького, то за два місяці там нічого не зроблено, хоча роботи мали розпочати ще першого грудня. Міська рада працює над тим, аби розірвати контракт із підприємством. Доведеться оголошувати черговий конкурс для визначення переможця торгів на проведення робіт на вул. Б. Хмельницького.

На реформу теплопостачання у Чернівцях отримаємо кредит 8 мільйонів гривень, пише vidido.ua. Місту дадуть грант – 2 мільйони та кредит 6 мільйонів на 30 років.

Вісім мільйонів гривень грантівських коштів отримає Чернівцітеплокомуненерго на реформування системи теплопостачання. Про це повідомив під час брифінгу Чернівецький міський голова Олексій Каспрук.

Минулого тижня відбувався тендер серед європейських компаній, які будуть писати для Чернівців техніко-економічне обґрунтування для об’єктів теплопостачання. Переможець – австрійська компанія. Орієнтовна сума фінансування вісім мільйонів гривень, з них шість мільйонів – це пільговий кредит терміном на 30 років та два мільйони гривень – грант.

У мерії вважають, що завдяки кредитним коштам зможуть суттєво поліпшити ситуацію в галузі енергозбереження у Чернівцях.

За матеріалами buknews.com.ua

Мер Каспрук: У Чернівцях зупинено схеми «дерибану» землі

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ