Брат Марії Матіос представив нового прокурора Чернівецької області. Біографія

2
1156
Загрузка...

“Кум, брат, сват – представив, кума, брата, свата”, так можна було б назвати статтю. Бо рідний брат відомої Марії Матіос, представляв чоловіка екс-кандидата в народні депутати Наталії Якимчук від БПП, на посаду прокурора області. Але ми будемо відштовхуватись від сухих фактів і поки, що просто опишемо саму подію. Все ж аналізувати і вішати ярлики про “кумівство” треба по вчинках і проведеній роботі. І маємо надію, що порядність і фаховість вплинула на це призначення.

Отже у Чернівцях, 6 січня відбулося представлення нового прокурора області Миколи Якимчука. Представляв новопризначеного керівника –  заступник Генпрокурора, військовий прокурор України Анатолій Матіос, який і сам родом з Буковини. Прокуратура Чернівецької області  – отримала патріота, висококласного фахівця і порядну людину, це дуже вдале призначення, переконаний, що Микола Костянтинович буде працювати на благо людей і держави, – сказав А.Матіос.  Також заступник Генпрокурора зазначив, що колись двічі ходив на перездачу, до теперішнього свого підлеглого, коли той викладав на юридичному факультеті ЧНУ. Це може свідчити про порядність і принциповість нового очільника місцевої прокуратури. Хоча поживемо, побачимо.

Новопризначений же прокурор Буковини наголосив що: “Майдан і люди вимагають, щоб ми працювали по-новому і ми все зробимо для того, щоб по-новому працювати, творчо, і в першу чергу захищати інтереси простих людей та держави. Прокуратура за останній час багато втратила, ми маємо працювати на те, щоб підвищити авторитет своєї структури”! Не забули і про скорочення працівників та кількості прокуратур.

А ми ж чекаємо на конкретні вчинки і результати роботи, бо призначень вже було багато, а суть речей не змінилась – прокуратура на жаль сьогодні одна з найбільш корумпованих та злочинних організацій в країні, в очах пересічних громадян, як це не парадоксально.

Біографія тут

Fakty.cv.ua

Загрузка...

2 КОМЕНТАРІ

  1. Навіщо було ходити на перездачі. Заплатив і можеш не ходити. Сам платив. Вони тоді з п. Пацурківським заробляли дуже добре. Тому нема змін. Потрібно не люструвати а каструвати.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ