Від підприємця, який продав неякісні бронежилети, вимагають терміново повернути гроші

3
192
Загрузка...

Підготувати та виставити підприємцю, який продав неякісні бронежилети для бійців 8-го територіального батальйону, акт-претензію з вимогою термінового  повернення  коштів запропонував міський  Центр допомоги військовим та їх родинам  громадській організації «Волонтерський рух Буковини».

Акт-претензію підприємцю волонтери вручатимуть  публічно за участю представників громадськості.

Питання про доцільність  та порядок закупівлі нової партії бронежилетів для бійців 8-го окремого  мотопіхотного батальйону 24 механізованої бригади рекомендовано розглянути сесії міської ради.

Довідково. Бронежилети, які не мають маркування  та документів про походження, реалізував приватний  підприємець Олександр Демчучен.  За рішенням міського Центру допомоги  військовим та їх родинам, закупівлю бронежилетів проводили  волонтери за кошти КП МТК «Калинівський ринок», які були виділені  рішенням сесії міської ради. За фактом закупівлі бронежилетів без сертифікатів походження порушено кримінальну справу. Суд виніс постанову про вилучення зазначеної партії бронежилетів для проведення необхідних дій в ході досудового слідства.  Вилучення бронежилетів  проведено правоохоронцями за місцем дислокації бійців у Запорізькій області  за  участю   представників тимчасової контрольної комісія міської ради Ярослава Кушнірика та Володимира Бешлея, журналістів.

Це проблемне питання буде розглядатися на позачерговій сесії міської ради (інформація – нижче)

***

Скандальні «броніки-топіки» вилучили у бійців і повертають до Чернівців (фото)

***

Скликається позачергова сесія міської ради

Розпорядження про скликання  позачергової  58-ї сесії міської ради 12 грудня о 10.00 підписав міський голова Олексій Каспрук.

Позачергова сесія міської ради заслухає інформацію голови тимчасової контрольної комісії секретаря міської ради Ярослава Кушнірика щодо повернення та заміни неякісних бронежилетів, придбаних за кошти КП МТК «Калинівський ринок» .

Міський голова Олексій Каспрук  також пропонує депутатам погодити  МТК «Калинівський ринок»  надання благодійної допомоги для першочергових  потреб військовослужбовців.

На позачергову сесію  запрошуються заступники міського голови, секретар виконавчого комітету міської ради, члени виконавчого комітету, керівники окремих виконавчих органів  міської ради, голови районних у місті рад, прокурор міста, заступник начальника УМВС України в Чернівецькій області, представники ЗМІ.

Інформація прес-служби Чернівецької міської ради

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ