БУР у Чернівцях: волонтери приїдуть ремонтувати житло потребуючим сім’ям

0
321
Загрузка...

БУР (Будуємо Україну разом) – це волонтерський проект, який через спільну працю над відновленням домівок для сімей у кризі гуртує українську молодь у мережу активних громадян.

БУР був створений влітку 2014 року благодійною організацією “Львівська освітня фундація” – як волонтерська акція, що мала на меті відновити будинки, знищені війною на сході України. Проте, з часом, БУР перетворився на рух, що формує нову генерацію відповідальних українців, які творять зміни. Тому БУР – про будівництво, але не лише будинків, а чогось набагато більшого.

І до цього руху можуть приєднатися всі охочі. І допомогти як в якості волонтерів, так і меценатів, або ще як є бажання і можливість.

У липні 2019 року до Чернівців, у рамках проекту БУР, приїдуть 30 волонтерів з усієї країни (і не тільки), які, разом із місцевими партнерами та волонтерами, відремонтують 3 будинки/квартири потребуючим сім’ям, а також допоможуть із відкриттям молодіжного центру, який, як зазначає головний спеціаліст відділу у справах сім’ї та молоді Чернівецької міської ради Світлана Олексійчук, стане молодіжним серцем Чернівців:

«Ну, що ж, маю приємність поділитися гарною новиною.
БУР приїде в Чернівці!
Це унікальна можливість.
З 62 громад обрано 15.
30 волонтерів з усієї країни (і не тільки) приїдуть в Чернівці в липні цього року.
В результаті двотижневої роботи волонтерів, влади, меценатів та активістів в місті буде відремонтовано 3 будинки/квартири потребуючим сім’ям і ….увага буде відкрито молодіжний центр – місце, що стане молодіжним серцем Чернівців.
Нам потрібна допомога всіх бажаючих.
Хто вміє тримати в руках шпатель?
В кого є можливість волонтерити?
Хто хоче вкласти ресурси/кошти/будматеріали в приміщення, де діти та молодь зможе активно та корисно проводити свій вільний час?
Вам до нас.
Кого можна записувати в актив, а кого в меценати?»

Приєднуйтесь!

В якості волонтера можна приєднатися через сайт проекту БУР, або можна звернутися за додатковою інформацією до Світлани Олексійчук.

fakty.cv.ua

***

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ