Водоканал зменшив втрати води, за що отримав… звинувачення (відео)

0
297
Загрузка...

Втрати (витоки) води у Чернівцях останнім часом зменшились, і наразі це результат того, що працівники водоканалу оперативно ліквідовують аварійні ділянки поривів, де витік був тижнями, місяцями, – ліквідували і ліквідовують, – зазначив перший заступник начальника КП «Чернівціводоканал» Ярослав Цуркан.

Проте на нове керівництво водоканалу здійснюють атаки «пробурбаківські» ЗМІ, і в цьому нічого сенсаційного, звісно, немає. Єдине, що не варто приписувати і перекручувати. І дуже добре, що Ярослав Цуркан оперативно відреагував, нехай і на, можливо, провокаційний матеріал, і пояснив ситуацію:

«Поважне видання не оминуло нас увагою!
Раз в статті вказано моє ім’я, то також прокоментую.
1) В моєму інтерв’ю озвучене орієнтовне зменшення втрат води відповідно до звіту 2018 року по підприємству, і я це озвучив.
2) Те, що в статті вказано коментар Анатолія Чабана, поважного в цій галузі фахівця, де він підтвердив зменшення втрат у 2018 році, – це тільки підтвердження (словам у пункті 1).
3) Ми реально зменшили втрати води тим, що оперативно ліквідовуємо аварійні ділянки поривів у Чернівцях, і там, де витік був тижнями, місяцями, працівники ліквідували і ліквідовуємо.
4) Зменшення втрат води на тій ділянці, де відповідає КП Чернівціводоканал, – це правда!
5) І дійсно я погоджуюсь з А. Чабаном, що втрати води повинні бути не більше 42 відсотків, але тут ще багато роботи».

***

***

***

***

Як працює «Чернівціводоканал» і як вивести його на самоокупність (відео)

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ