Володимир Бешлей: З цікавістю чекаю розгляду петиції щодо звільнення

0
312
Загрузка...

Директор Департаменту житлово-комунального господарства і депутат Чернівецької міської ради Володимир Бешлей прокоментував петицію щодо його звільнення, яка швидко набрала необхідну кількість голосів.

«Дивно читати, що за короткий час моєї роботи в департаменті я став винуватцем того, що стан доріг у місті зараз перебуває у найбільш жахливому стані за останні десятиріччя☝️

Прикро, коли ті, хто підписує цю петицію, не зважають на те, що ми за рекордно короткий термін відремонтували більше трьох десятків доріг та приступили до реалізації великих інфраструктурних проектів, про які останні п’ять років в мерії лише говорили.

Жаль, що не можу вирішити проблеми та задовольнити побажання всіх одночасно.

Кожний має власну думку, яку я ціную і поважаю!

п.с.: з цікавістю чекаю розгляду петиції», – написав Володимир Бешлей, поширюючи у Facebook інформацію про те, що петиція щодо його звільнення набрала необхідну кількість голосів.

До слова, Володимир Бешлей є, мабуть, одним з найбільш якісних, професійних депутатів міської ради за останній час. І у тематиці житлово-комунального господарства він орієнтується дуже навіть непогано. Хоча, звісно, працює на посаді керівника департаменту не ідеально, що, утім, теж не убезпечило би від критики з боку політичних опонентів та підконтрольних «бурбаківцям» ЗМІ, активістів і ботів.

Його відкритість і повага до права кожного на свою думку імпонує. Тож спробуємо скористатися цим і ми;) Пропонуємо читачам залишити в коментарях (або надсилати на електронку fakty.cv@gmail.com) запитання Володимиру Бешлею, на які ми попросимо його відповісти;) Можливо, Шеффер Вальтер Кондратович та інші цікаві (екзотичні) підписанти петиції схочуть уточнити свої претензії до роботи Бешлея у конкретних запитаннях щодо його діяльності на посаді директора департаменту;)

fakty.cv.ua

***

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ