У Чорнівці провели збори, аби визначитись щодо «скандального» голови

0
238
Загрузка...

Скандальні події у Чорнівці Новоселицького району, де група активістів (депутатів) заважає двічі поновленому судом на посаді сільського голови Георгію Боті виконувати свої обов’язки, скликали збори села, аби, нарешті, розібратися, за чи проти названого керівника більшість мешканців.

Збори відбулись у клубі села Чорнівка. Присутні підтримали сільського голову Георгія Боту і, як зазначає Георгій Михайлович, «також вони дали відсіч заколотникам – прийняли рішення, зокрема:
1. Доручити сільському голові Боті Георгію Миколайовичу звернутися з клопотанням від імені громади села Чорнівка до голови Новоселицької РДА Є. Бойко про скасування державної реєстрації ОСН ”Комітет с.Чорнівки”.
… … …
2. Жителям села Леушу П. П. , Капіцькому К. К. , Москалюку М. І. та Червінському М. І. негайно розблокувати роботу сільської ради …
… … …
3. Сільському голові Боті Георгію Миколайовичу та депутатам сільської ради терміново провести 37-му сесію та вирішити всі питання порядку денного.
… … …
4. Висловити сільському голові Боті Георгію Миколайовичу акт довіри та підтримки.

5. Роботу сільського голови Боти Г.М. вважати задовільною .
ДОРОГІ ОДНОСЕЛЬЧАНИ, Я ДУЖЕ ВДЯЧНИЙ ВАМ , ЩО ПРИЙШЛИ НА ЗБОРИ ТА ПІДТРИМАЛИ МЕНЕ !!!
Я І НАДАЛІ БУДУ ПРАЦЮВАТИ СТАРАННО ТА ВІДДАННО, КЕРУЮЧИСЬ ЗАКОНОДАВСТВОМ ТА КОНСТИТУЦІЄЮ УКРАЇНИ НА БЛАГО СЕЛА, СВОЇХ ВИБОРЦІВ!!!»

Може, хоч тепер заспокояться ті «заколотники», яким, якщо вони хочуть змінити голову, варто готуватися до наступних виборів, а не «товкти воду в ступі», не займатися «такими» припиненнями повноважень сільського голови, після яких суд двічі поновлював Георгія Боту на посаді, адже такі неконструктивні, скандальні дії, як виглядає, лише шкодять громаді, нормальній діяльності сільської ради і голови – на благо села…

Замість P.S.: в анонімному порядку невідома особа через соціальну мережу повідомила fakty.cv.ua ніби-то ці активісти зібрали близько 700 підписів чорнівчан проти сільського голови. Але пропозиція надати копії тих підписів була проігнорована, що свідчить, найімовірніше, про «блеф», як кажуть. Інакше результати зборів в Чорнівці мали би бути інакшими.

fakty.cv.ua

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ