Каспрук – міська рада: Підловили на брехні?..

0
253
Загрузка...

Чернівецька міська рада затвердила перелік об’єктів нерухомості, які не підлягають приватизації.

Депутати Чернівецької міської ради затвердили перелік з 341 об’єкта нерухомості, які не підлягають приватизації, збільшивши даний перелік на 18 об’єктів у порівнянні з аналогічним рішенням 2015 року, відповідно до пункту 4.2.1.

Положення «про порядок надання згоди орендодавця на здійснення невід’ємних поліпшень об’єкта оренди за рахунок власних коштів орендаря, врахування цих витрат та способи їх відшкодування», затвердженого рішенням Чернівецької міської ради від 02.07.2015р. №1639 не підлягають приватизації об’єкти оренди, які використовуються бюджетними установами, політичними партіями, громадськими організаціями, а також гаражі.

У 2015 році рішення було прийнято за головування Олексія Каспрука. Після прийняття останнього рішення у 2018 році, він заявив, що депутати ніби збираються “роздерибанити комунальне майно та приміщення у Чернівцях”, що викликає певний когнітивний десонанс, адже депутати навпаки збільшили перелік обʼєктів на 18 приміщень, на відміну від Олексія Павловича у 2015р.

То хто в цьому випадку маніпулює та провокує?..

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ