Через «політичні інтриги» зривають придбання комп’ютерів для школи…

1
319
Загрузка...

У вже «скандальновідомому» селі Чорнівка Новоселицького району (поблизу Чернівців) знову «політичні дива». Група місцевих активістів і депутатів продовжує перешкоджати виконувати обов’язки сільському голові Георгію Боті, якого суд двічі поновлював на посаді. Тепер вже з новими наслідками – неприємними для громади і місцевої школи…

Про це повідомив сільський голова Георгій Бота:

«СЬОГОДНІ ЗНОВУ ЗІРВАЛИ ПРОВЕДЕННЯ СЕСІЇ ЧОРНІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ …
З невідомих причин більшість депутатів не з’явились сьогодні на 37- му позачергову сесію. Всього до сільради прийшли 2 депутата – хоча ще з суботи всі депутати дали згоду на проведення засідання !!! Справа у тому, що до сільської ради надійшли ціліві кошти на придбання комп’ютерів для оснащення комп’ютерного класу в школі за сприяння Народного депутата України Г. І. Тіміша. Для того щоб освоїти ці кошти потрібно рішення сесії, нажаль, КАПІЦЬКИЙ К.К., якій ”призначений” Комітетом Чорнівки за відповідним рішенням, яке раніше було озвучено у Фейсбуці ЛЕУШОМ П. П., заволодів матеріалами цієї сесії і відмовляється їх повертати !!! Крім цього, на сесії є ще вкрай важливі питання: розгляд заяв громадян, обрання секретаря та зміни до сільського бюджету !
Хочу доповісти вам, шановні виборці, що і понеділок і сьогоднішній день пройшов у неймовірний напрузі: знову група осіб на чолі з Капіцьким К., Леушом П. та Москалюком М. перешкоджають мені виконувати свої обов’язки сільського голови. Постійні погрози, образи – це норма для цих людей !!! Сьогодні вищеуказані особи їхали до Державного реєстратора до району щоб ЗАРЕЄСТРУВАТИ КАПІЦЬКОГО К. К. КЕРІВНИКОМ ЧОРНІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ !!! Вони отримали відмову, але вони і надали стверджують , що голова сільради – ”Кость” Капіцький !!!
»

Як ці активісти привласнили повноваження сільського голови, читайте на fakty.cv.ua.

То який стан треба ввести в окремо взятому селі, щоби навести порядок?.. Чи у нас влада «умовна» і ні на що не здатна?..

Нагадуємо, якщо опоненти голови, можливо, хочуть висловити свою позицію з приводи цих подій, fakty.cv.ua відкриті для цього.

***

 

Загрузка...

1 коментар

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ