Про безкоштовну заміну дахів на Буковині та «прорахований» шлях до Марсу

0
234
Роман Петров і йог о команда
Загрузка...

Про акцію, за умовами якої покрівельна фірма скуповує старий шифер (зі спрямуванням на благодійність), багато хто чув.

Але виявилось, що деякі люди «дофантазовують» своє продовження цієї реклами, і в підсумку в народі вже «гуляє» версія, що «Кровля-Центр» не лише купує старий шифер, а й безкоштовно встановлює нову покрівлю. Про такі плоди народного «зіпсованого телефону» розповіли на ювілеї покрівельної компанії «Кровля-Центр», яка відзначила своє 10-ліття.

Засновник компанії Роман Петров зазначив, що якщо скласти в одну лінію всі встановлені за ці 10 років дахи, напевно, можна було би дістати вже до Місяця. А за наступні 10 років, зазначив він, в планах «дістати вже до Марса».

До ювілею керівнику презентували Сертифікат про офіційно зареєстровану зірку «KROVLYA-CENTR» у сузір’ї Скорпіона.

У рамках відзначення 10-ліття також були нагороджені командні та абсолютні переможці та призери в особистому заліку І Покрівельних ігор, які були започатковані цього року компанією «Кровля-Центр» (з ініціативи макіївського буковинця Євгена Семехіна) і до програми яких увійшли змагання з майже двох десятків олімпійських та неолімпійських видів спорту. Індивідуальними абсолютними тріумфаторами стали Наталка Онуляк з відділу піару (яка виграла майже всі види програми) та Роман Моцак (it-відділ).

Загалом, можна відзначити, що «Кровля-Центр» є не лише однією з найактивніших в публічній площині чернівецьких компаній з виробничої сфери, а й доволі активною у напрямку підтримки спортивних та інших соціальних проектів, а також запровадження різноманітних акцій, завдяки яким якісні покрівельні та супутні матеріали стають доступнішими для людей. Детальніше про акційні пропозиції можна прочитати тут:

А тут можна подивитися, як «кровляцентрівці» відзначили 10-ліття:

***

Призи по 500 € розіграють серед замовників… безкоштовної послуги!

***

***

***

Чернівецькі фірми влаштували «перестрілку»

Добре відомі на Буковині фірми «Кровля-Центр» та «Нова пошта» зійшлися у «перестрілці» – мирній, з пейнтболу. Про це «прозвітував» ініціатор заходу Євген Семехін:

«Коли у вас немає принципових суперників їх треба створити

В основі будь-якого спорту лежить суперництво.
Бажання порівняти себе з іншими і визначити хто вище, швидше, сильніше є основним інстинктом.

Для Кровля Центр таким суперником є Нова Пошта.
Після минулорічної поразки від “листонош” в футболі (виграючи 5:4 пропустили 2 голи в останні дві хвилини) прийшов час “покрівельникам” брати реванш в пейнтболі.

На боці суперників був досвід і зіграність. Для нас це була перша гра, половина команди (в тому числі і я) вперше тримали в руках маркери. Не дивно, що перші 2 файти нас винесли вперед ногами. Програвати в суху зовсім не було бажання (а разом з тим і діжку пива на кону), тому в третьому файті ми замість “вперед на барикади” зайняли оборонну позицію. Суперник, розслаблений після легких двох перемог, не встиг адаптуватися до зміни нашої тактики і ми розмочили рахунок. А потім і зрівняли. В вирішальному файті також була нічия, набої закінчились, тому цього разу діжка залишилась не розіграна.

Перенесли виявлення переможців на інший вид спорту.
Дякую Аліна Прокопоє за таку миттєву реакцію прийняти виклик глибокої ночі за добу. Будемо далі створювати традицію спільного дозвілля двох компаній».

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ