Люди перекрили міжнародну трасу і КПП – проти високих цін на газ і т.п. (відео)

0
176
Загрузка...

Доволі масштабну акцію протесту організували у Волинської області – перекрили міжнародну трасу і контрольно-пропускний пункт «Ягодин», протестуючи проти високих цін на газ і пальне, інших актуальних проблем, які опустили рівень життя в Україні «нижче плінтуса».

З місця подій пряму трансляцію у Facebook веде активіст Сергій Поха:

***

Сергій Поха акцентує увагу, що це не акція «євроблахерів», хоча і їх тут немало. Сам Сергій, каже, їздить на українських номерах, і звертає увагу, що ключові вимоги протестуючих – це, зокрема, зниження ціни на газ і пальне.

За інформацією активістів, приєднатися до цієї акції протесту вже їдуть і представники інших областей. Зокрема, приблизно 50 машин з Хмельницької області.

Керівник місцевої поліції в прямому ефірі зауважив, що правоохоронці не збираються розганяти акцію, застосовувати силу, але просять і протестуючих не порушувати громадський порядок, поводитися адекватно.

Учасники акції прогнозують, що провладні ЗМІ або просто ігноруватимуть ці події, або подаватимуть інформацію так, ніби це суто протест «євробляхерів», до яких різне ставлення в суспільстві.

Не виключено, що з Ягодина учасники акції, які, як підкреслюють, переважно «мобільні» (на автомобілях), можуть поїхати і на Київ…

fakty.cv.ua

***

***

А це вже Буковина, Порубне:

***

***

***

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ