Чернівецький нардеп подався в армію і побачив там купу проблем

0
660
Сергій Рудик
Загрузка...

Тільки тиждень в армії, але вже побачив купу проблем, з якими чи не щодня зіштовхуються українські військовослужбовці!, – зазначив чернівецький депутат Верховної Ради України Сергій Рудик.

«Недихаюча» форма, брак необхідної техніки, погано облаштований побут, неякісне харчування…
Але є проблеми, які, те що називається, «горять». В їх числі- споживання звичайної питної води для тих військовослужбовців, які перебувають в польових умовах! Так, у 2015-му році якийсь мудрогон у Києві вирішив, що з 1го вересня нашим контрактникам і резервістам достатньо випивати 1,5 літри води на добу, аби почувати себе добре (добова літня норма складає 3 літри). А нічо, що в більшості південних і східних областей температура у вересні рідко коли падає менше 30 градусів? Я вже не кажу про звичайні норми споживання води. Аби терміново виправити ситуацію, у вихідні підготував звернення до Прем‘єра і Міністра оборони зі своїми пропозиціями по суті вирішення питання. По результатам розгляду- відразу інформуватиму! – пише Сергій Рудик.

Першій армійський пост Сергій Рудик розмістив 29.08.2018 р.:

«Ну ось, товариство, і сталося те, про що я так довго мріяв! Сьогодні зранку став свідком і, одночасно, учасником давнього УПІвського вітання «Слава Україні», «Героям Слава»! І не як якийсь там ботан на гражданці, а в самій, що не є бойовій військовій частині, як діючий офіцер запасу! Для тих, хто не в курсі: з вчорашнього дня приступив до виконання своїх обов’язків на посаді командира взводу- старшого офіцера артбатареї. Планував пройти збори під час своїх депутатських канікул, але армія є армія, тут часто наші бажання важать набагато менше, ніж плани командування. Тож, до 26го вересня перебуватиму в режимі обмеженого доступу( в усіх смислах цього слова). Кому ж буде нестерпно без комунікації зі мною- пишіть в месенджер, тут іноді буває інтернет».

***

***

***

***

***

***

***

Нардеп: на Буковині «нова-стара» поліція «розводить на гроші» (відео)

Нардеп з «Че» показав, на якому транспорті варто їздити в Україні (відео)

Чернівецький нардеп готовий продати Rolex за $10,4 тис. і віддати все на благодійність

Чернівецький нардеп розповів про позитивні показники роботи Насірова (відео)

Чернівецький нардеп: Уряд Яценюка довів країну «до ручки»…

Нардеп Сергій Рудик: Справа затримання Корбана – не переслідування (відео)

Про «чернівецький клан» і пов’язані з цим перспективи для Буковини

Нардеп-земляк: Добровільна відставка Яценюка – єдиний шанс залишитися чоловіком

Данило Яневський порівняв арешт Корбана із затриманням Шухевича у 1950 р.

Яценюк пішов стопами Азарова і послав земляка-депутата «гуляти» (відео)

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ