Про дитячі майданчики за бюджетні кошти і «привласнені 100 тисяч»

0
305
Загрузка...

Під час облаштування трьох дитячих майданчиків за кошти міського бюджету (бюджет участі) ініціатор петиції – член виконкому міської ради Наталія Фрунзе привласнила собі 100 тисяч гривень, – такі чутки розповсюджують невідомі, хоча насправді автори петицій не отримують грошей на реалізацію ініційованих проектів, цим займається підрозділ міської влади.

Це публічно роз’яснила Наталія Фрунзе, додавши, що звернулась і до правоохоронців, аби ті покарали винних:

«Жаба і ще раз жаба?

Друзі, з радістю повідомляю, що мій проект «Проспект дитячих мрій» втілено в життя, а наші дітки мають 3 нових майданчика за адресами: Полєтаєва, 4-4А; проспект Незалежності, 107 та проспект Незалежності, 48-50!!! Хочу ще раз подякувати всім, за голосування, за підтримку і всім хто долучився до реалізації проекту!!!

А тепер про жабу, пост ж про неї (про таку заздрісну, цинічну та велику)

Сьогодні мій ранок розпочався з телефонних дзвінків мешканців, які проживають в районі проспекту Незалежності, всі обурювалися побаченим… На будинках поряд з майданчиками, розклеїли звернення до чернівчан із звинуваченням мене у вчиненні злочину, написали завідомо неправдиву інформацію щодо привласнення мною коштів(100 тис.грн) при будівництві дитячих майданчиків!!!

Я вже давно зрозуміла, що неефективні, заздрісні люди, які нічого не можуть зробити нічого власними руками та головою – вдаються до фейків, провокацій та інших грязних методів та маніпуляцій.

Тому хочу внести декілька ключових уточнень щодо реалізації проекту, включаючи і момент його фінансування.

1. Проект «Проспект дитячих мрій» реалізований завдяки бюджету участі, а саме демократичному процесу, завдяки якому будь-який житель міста, може подати свій проект, який пов‘язаний з покращенням життя в місті, – що мною було і зроблено. Після цього відбулося голосування, за результатами якого чернівчани підтримали будівництво трьох сучасних дитячих майданчиків.

2. Організатор наклепу цього звичайно ж «не знав», що ФІНАНСУВАННЯ ПРОЕКТУ здійснює Чернівецька міська рада, а саме її структурний підрозділ – Департамент містобудівного комплексу та земельних відносин.

3. Розпорядник бюджетних коштів САМОСТІЙНО фінансує проект на всіх його стадіях та в жодному разі не передає кошти автору проекту!!!

Напишу простішою мовою для ? – автор проекту бюджету участі не має ніякого доступу до його фінансування, для цього є розпорядники коштів, які за це і відповідають!!!

P.S. До речі, мною сьогодні була подана заява до правоохоронних органів щодо захисту моєї честі, гідності та ділової репутації, і головне – встановити невідому особу і притягнути до кримінальної відповідальності за розповсюдження за відома неправдивої інформації та звинуваченні мене у вищевказаному злочині.

Я тепер розумію, чому національною “твариною” українців є жаба… 
«Запам’ятай – заздрість найбільше шкодить тобі самій, а ще від неї можна луснути
?
»

***

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ